Chimcomplex anunţă noua structură a Consiliului de Administraţie

A.F.
Companii / 1 august

Chimcomplex anunţă noua structură a Consiliului de Administraţie

Chimcomplex, lider în industria chimică din România, continuă să îşi adapteze organizaţia pentru a răspunde mai bine evoluţiei rapide din industrie. În acest context, compania anunţă noua structură a Consiliului de Administraţie aleasă în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 31 iulie reducând numărul membrilor de la 7 la 5 pentru a eficientiza procesul decizional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noua componenţă a Consiliului este formată din patru membri independenţi. Trei dintre aceştia, Liviu Cojoc, Madeline Alexander şi Gabriel Tischer, au lucrat împreună cu Ştefan Vuza, în Consiliul Chimcomplex de cel puţin doi ani, ceea ce oferă continuitate şi stabilitate în guvernanţa companiei.

"Componenţa Consiliului reflectă angajamentul nostru de a crea o guvernanţă adaptată provocărilor şi oportunităţilor strategice ale Chimcomplex. Echipa aceasta va asigura o conducere orientată spre rezultate, în beneficiul tuturor părţilor interesate. Mulţumesc fiecărui membru care a părăsit Consiliul pentru angajamentul şi contribuţiile lor valoroase," a declarat Ştefan Vuza, Preşedintele Consiliului de Administraţie Chimcomplex.

Membrii Consiliului de Administraţie aleşi pentru un nou mandat:

Liviu Cojoc, antreprenor cu peste 30 de ani de experienţă în piaţa produselor chimice pentru industrie şi agricultură. Este asociat al mai multor companii agricole din centrul Transilvaniei.

Madeline Alexander, expert financiar cu peste 30 de ani de experienţă internaţională în audit şi consultanţă financiară, inclusiv în industria chimică. În ultimii 25 de ani de activitate a fost partener în companii de audit din Big 4. Doamna Alexander este acreditată ca expert US GAAP şi IFRS în Statele Unite şi România. Este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), ASPAAS, CECCAR precum şi Expert Contabil Autorizat (CPA) în Statele Unite ale Americii.

Gabriel Tischer, absolvent al Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu şi al studiilor universitare de master în management industrial, a condus de-a lungul carierei sale profesionale mai multe companii din domeniile comerţ, construcţii, servicii sau financiar, ocupând, de asemenea, funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al mai multor companii din industrie şi al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Cosmin Şoaită, antreprenor cu experienţă internaţională în management strategic, audit intern achiziţii şi finanţare structurată. Este doctor în economie la Universitatea Paris1 Panthèon Sorbonne, Paris, Franţa şi lector asociat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Domnul Şoaită se alătură acum Consiliului aducând o vastă expertiză de business.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. De ce mai este listata pe bursa Chimcomplex dacă are un free float de 6%?

    1. Cum a zis Moromete: Ca sa se mire ...!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb