Christian Tour pregăteşte vacanţa de Sfântul Nicolae acasă la Moş Crăciun

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 21 noiembrie 2023

Christian Tour pregăteşte vacanţa de Sfântul Nicolae acasă la Moş Crăciun

Primul charter către Laponia este ocupat în întregime

Primii turişti care vor merge cu Christian Tour în Laponia se pregătesc deja de plecare, charterul din 29 noiembrie fiind ocupat în întregime, după cum ne-au spus reprezentanţii turoperatorului. Şi ultimul avion care va zbura acasă la Moş Crăciun, în data de 19 decembrie, este aproape plin, mulţi dintre cei care doresc să stea de vorbă cu Moşul sau să-i cunoască pe spiriduşii acestuia optând să-l viziteze chiar în preajma sărbătorilor.

Agenţia de turism Christian Tour lansează, astfel, vacanţele în Laponia şi a pregătit şase zboruri directe către această locaţie de poveste, respectiv în datele de 29 noiembrie, 3, 7, 11, 15 şi 19 decembrie.

Experienţele în ţara lui Moş Crăciun se vor întinde pe 5 zile şi 4 nopţi, iar hotelurile şi cabanele incluse în pachete sunt de 3, 4 şi 5 stele. Turiştii vor experimenta safari cu sania trasă de câini husky, vor merge în vizită la biroul lui Moş Crăciun, dar şi în excursie în satul său din Rovaniemi (capitala Laponiei finlandeze), prin care trece şi Cercul Polar de Nord. Cei care doresc pot opta (contra-cost) şi pentru câteva activităţi care nu sunt incluse în program, cum ar fi vânătoarea de auroră boreală, plimbare cu sania trasă de reni şi IceKarting.

Potrivit turoperatorului, o vacanţă în Laponia costă de la 1350 euro de persoană şi include biletele de avion, taxele de aeroport, bagajele de cală, transferurile, cazarea în Levi - cea mai mare staţiune montană finlandeză, aflată aproape de Cercul Polar -, mesele specificate în program, tururile, vizitele şi taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program, asistenţă turistică şi ghizi vorbitori de limba română, precum şi îmbrăcămintea termoizolantă, pe care turiştii o vor primi la check-in şi o vor preda la finalul vacanţei.

Christian Tour pregăteşte vacanţa de Sfântul Nicolae acasă la Moş Crăciun

Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour, subliniază: "Este vorba despre un program pe care l-am creat pentru turiştii de toate vârstele, indiferent că au 7 sau 77 de ani, pentru că odată ajunşi în ţara lui Moş Crăciun, aşa cum este supranumită Laponia, toţi vor retrăi, într-o formă sau alta, bucuria de a fi copil şi emoţia întâlnirii cu Moşul. E un program conceput sub umbrela «Once in a lifetime», ceea ce înseamnă că le propunem românilor o experienţă ce trebuie încercată măcar o dată în viaţă".

Reprezentanţii turoperatorului ne dezvăluie, pe site-ul companiei, din surprizele pregătite în cele câteva zile de basm: "Aurora Boreală a fost numită de căpitanul James Cook «Aurora Borealis», iar Hans Christian Andersen a descris-o ca fiind o «Perdea de lumină», însă pentru ea cuvintele rămân şi ele mute de cele mai multe ori. Pentru că Aurora Boreală este o minune a planetei Pământ de nedescris în cuvinte, umitoare, vie, verde sau roşie, în momentele ei cele mai intense este o poveste de iarnă din care vă invităm să faceţi parte în Laponia magică. Vom ajunge pe malul lacului Muonio, la intersecţia Northern Lights Route, unde ghidul nostru specializat în vânătoarea de aurore va face un foc în jurul căruia ne vom încălzi şi vom servi o băutură caldă şi un cârnăcior tradiţional finlandez. (...) Mari, bine îmblăniţi, foarte prietenoşi, perfect adaptaţi la frig şi zapadă, dar şi bine îngrijiţi în fermele lor, câinii laponi înhămaţi la sanie de abia aşteapta să alerge... cu noi cu tot! Cursa de trei kilometri o vom parcurge înveliţi în pături călduroase, admirând şi peisajul, dar şi căţeii care ne trag saniile şi cărora le ştim şi numele. (...) La ferma de reni veţi face cunoştinţă cu Sami, locuitor nativ al Laponiei, şi el vă va arăta cum să mângâiaţi un ren şi cum să hrăniţi un ren, o experienţă cu adevărat unică şi minunată. (...) Moş Crăciun are biroul său oficial în Rovaniemi. Avem şansa uluitoare de a-l vizita pe Moş Crăciun la el acasă, la casa din padure. Un loc secret şi minunat, unde nici n-ai şti să ajungi dacă n-ai crede în Moş Crăciun. (...) Îi vom cunoaşte şi pe elfii cei veseli şi îi vom însoţi pe cărarea din pădure în cautarea bradului potrivit. Acasă ne aşteaptă şi Doamna Crăciun, care prepară de zor cele mai bune gogoşele. (...) Dacă simţi că adrenalina ta are nevoie de puţină mişcare, dacă vrei să arăţi ce driver minunat eşti, dacă vrei să încerci o experienţă cu adevărat specială şi inedită în Laponia, Kartingul pe gheaţă este perfect pentru tine. (...) Ajungem şi în capitala Laponiei finlandeze, Rovaniemi. Din centrul oraşului se parcurg fix 8 kilometri până în satul lui Moş Crăciun. Ca magia să fie completă, prin satul Moşului trece şi Cercul Polar de Nord, pentru a cărui traversare veţi primi şi un certificat oficial, dovada că aţi ajuns atât de departe!"

Cristian Pandel ne-a spus că, în această perioadă, la agenţiile Christian Tour se strâng scrisori din partea a milioanele de copii, care vor fi duse în Laponia, la Moş Crăciun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb