Chromosome Dynamics intenţionează să se listeze la BVB

S.B.
Piaţa de Capital / 19 mai 2021

Chromosome Dynamics intenţionează să se listeze la BVB

Dezvoltatorul de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, Chromosome Dynamics (CHRD)intenţionează ca în ultimul trimestru al anului 2021 să realizeze un plasament privat, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Chromosome Dynamics este o companie cu capital integral românesc creată în 2020 de Ionel Mugurel Gabriel, care a făcut parte din echipa care a dus spre listare singura companie românească din domeniul agriculturii, a intrat în antreprenoriat cu un nou proiect.

"Intenţionăm ca anul acesta să facem un plasament privat, ulterior listare la BVB. Data la care se va întâmpla acest lucru depinde foarte mult de evoluţia discuţiilor cu investitorii privaţi interesaţi de business-ul nostru, respectiv de discuţiile pe care le vom avea cu broker-ul cu care intenţionăm să mergem la bursă", declară antreprenorul Ionel Mugurel Gabriel, cu o experienţă de peste 10 ani în agrobusiness.

Un prim proiect digital al companiei CHRD este aplicaţia AGROBAZAR APP, ce reconfigurează modul în care se desfăşoară în prezent procesul consultanţă-vânzare-cumpărare prin aducerea pe piaţa globală a unor soluţii IT interconectate cu hardware şi software AI. Agrobazar este un one stop shop pentru agricultorii din România.

Agrobazar, pune la dispoziţia fermierilor şi legumicultorilor consultanţă în agribusiness, utilaje şi inputuri: seminţe, pesticide, îngrăşăminte şi utilaje agricole.

Până astăzi, Agrobazar a atins 10.000 de utilizatori şi 150 de consultanţi independenţi înscrişi pentru a oferi consultanţă de specialitate viitorilor utilizatori ai aplicaţiei. În a doua jumătate a anului aplicaţia Agrobazar va fi disponibilă pentru descărcare în Magazin Play (Android) şi AppleStore (iOS).

"Ne dorim să aducem plus valoare domeniului în care activăm prin soluţii inovatoare. Chromosome Dynamics este o companie a viitorului care va reconfigura procesele, soluţiile şi perspectivele agrobusiness-ului. Aplicaţia Agrobazar este un punct de start şi nu vrem să ne oprim aici", mai spune Ionel Mugurel Gabriel.

Primul pas al acestei strategii este aplicaţia Agrobazar, la care se lucrează de anul trecut, cu care antreprenorul Ionel Mugurel Gabriel are în plan venituri de 1 milion euro până la finalul acestui an, iar în 2022 se doreşte atingerea pragului de 2 milioane de euro şi peste 50.000 de utilizatori.

Potrivit companiei, se doreşte vânzarea aplicaţiei Agrobazar "as a service" în Ungaria, Austria, Germania, Polonia şi Italia. În 2023 se plănuieşte dezvoltarea de soluţii hardware intercontectate cu aplicaţia Agrobazar, cu scopul identificării exacte a problemelor cu care se confruntă fermierii, respectiv cu oferirea de soluţii real-time, cum ar fi de exemplu planuri complexe de tratament, direct în aplicaţie.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. De ce plasament privat? Voi nu vedeti ca dupa ce primiti 100 de lei de la "privati", va listati pe BVB si primiti 200 de lei? Cine este fraierul care face plasament privat? Mergeti direct la BVB. Altfel, este doar o escrocherie.

    1. Pentru ca vine cine trebuie sa vina, pentru ca, probabil, o sa fie si o mica invitatie sa cumperi niste obligatiuni, pentru ca Tradeville ... Oups, oare am spus prea mult?!

      Se stie deja in piata ca la Tradeville sa participi la plasamente private tebuie sa ai 3 c___e sau sa cumperi si niste obligatiuni. Asta este un noul mod de selctare a celor 150 de speciali.

      Ei nu fac nimic ilegal si nimic imoral ... ci doar foarte imoral si absolutamente nelegal, mai ales cand vine vorba de adunat multi prieteni la un loc pentru impartirea prajiturii intre ei.

      S'a intamplat ca preturile sa creasca dupa listare doar la primele plasamente. Multe au scazut dupa listare: Reit, Frb, Rkot, Biow.

      Poti sa pomenesti ce companii vrei, dar nu te lua de Vifrana ca sare brokerul goldring sa te acuze de "denigrarea" acestei societati glorioase, care avea capitaluri proprii negative la final de 2019, necesitand aport in natura la capitalul social (noiembrie 2020) ca sa poata apoi s-o marite in plasamentul privat (decembrie 2020).

      Cu astfel de BIOWeapons, goldring este in plin proces de a-si dinamiza (dinamita) imaginea. 

      Da, stiu cine este brokerul respectiv: face pe desteptul promovand si administrand o pensiune dintr-o "statiune hoteliera". E clar cat stie sa foloseasca dictionarul!

      Daca totul s-ar reduce la opiniile scrise pe site-uri. Asteptati si vedeti. Poate va fi ceva tare sau poate nu. Markets are never wrong - opinions often are ! Jesse Livermore.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb