Cifra de afaceri a Zamfirescu Racoţi Predoiu a crescut cu circa 25% în primele şase luni ale anului

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 13 iunie 2008

Zamfirescu Racoţi Predoiu a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de aproape 25% în primul semestru, faţă de perioada similară a anului trecut şi mizează pentru întregul an 2008 la o creştere a acesteia cu 30 de procente, faţă de 2007, au declarat joi reprezentanţii casei de avocatură.

"În primele şase luni am crescut cifra de afaceri cu 20-25% faţă de perioada similară a anului trecut. Anul trecut am înregistrat o cifră de afaceri de trei milioane euro brut", a declarat senior partner Zamfirescu Racoţi Predoiu, Călin Zamfirescu.

Acesta a mai declarat că în acest an societatea de avocatură intenţionează să îşi mai adauge în portofoliu încă patru clienţi mari şi să dezvolte departamentul de taxe pentru care compania deja are avocaţi cu experienţă.

Conform sursei citate, departamentul de litigii al societăţii de avocatură aduce peste 40% din cifra de afaceri.

"România cunoaşte anual peste două milioane de litigii noi, aceasta înseamnă că 10% din populaţie are un proces. Aproape un sfert din aceste litigii sunt comerciale, iar numai 1% se soluţioneză pe cale amiabilă", a declarat Călin Zamfirescu. În momentul de faţă, a mai spus acesta, sunt 4.000 de litigii care sunt în faţa instituţiilor de arbitraj din ţară.

Senior partener Zamfirescu Racoţi Predoiu, Ioana Racoţi, a declarat că pentru anul în curs societatea de avocatură estimează o creştere de 30% a cifrei de afaceri. Aceasta a mai precizat că în acest an nu se aşteaptă tranzacţii spectaculoase nici în domeniul pieţei de capital, nici în cel al energiei sau real estate. "Am discutat cu partenerii noştri şi se pare că cel puţin pe piaţa de capital şi cea de real estate s-a instaurat acalmia. Am avut clienţi care, deşi intenţionau să intre pe piaţa de capital, s-au retras pentru a aştepta o perioadă mai sigură", a spus Ioana Racoţi.

De asemenea, aceasta a mai spus că au fost contactaţi de companii din Franţa sau Grecia care ar fi interesate de posibile investiţii în domeniul energiei eoliene, dar pentru moment acestea sunt doar la faza de prospectare.

Din tranzacţiile importante asistate anul trecut de Zamfirescu, Racoţi, Predoiu fac parte listarea Vimetco N.V. pe London Stock Exchange, finanţare prin credit sindicalizat a societăţii Vimetco N.V. cu 190 milioane de dolari, asistenţa Grupului irlandez CRH în preluarea Elpreco Craiova şi asistenţa proiect imobiliar Romflet SA (peste 700 apartamente cu o valoare de 120 milioane de euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb