Cifră de afaceri de 6,7 milioane de euro pentru Austral pentru primele trei trimestre ale anului 2012

F. A.
Comunicate de presă / 1 noiembrie 2012

Austral, unul dintre liderii pieţei de papetărie şi birotică din ţara noastră, a inregistrat o cifră de afaceri de 6,7 milioane de euro (30 milioane lei) aferentă primelor trei trimestre din anul 2012, în creştere cu 3% faţă de perioada similară a anului anterior, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Compania estimează atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane euro (45 milioane lei) pe tot anul 2012.

"Rezultatele pozitive se datorează în mare parte investiţiilor noastre în păstrarea calităţii ridicate a serviciilor şi optimizarea proceselor de vânzări. În acest sens am îmbunătăţit platforma de comenzi online, ce beneficiază acum de cele mai moderne facilităţi din domeniul comerţului electronic, iar echipa noastră de vânzări urmează în mod constant stadii de perfecţionare. Intenţionăm ca în 2012 să creştem în continuare gradul general de satisfacţie a clienţilor Austral, studiile noastre arătând că acesta deja depăşea 91% la începutul anului", a declarat directorul general al Austral, Emil Deliu.

Unul dintre diferenţiatorii puternici faţă de competiţie îl reprezintă componenta de vânzări online. Sondajele companiei în rândul clienţilor actuali arată un grad de satisfacţie de 87% în ceea ce priveşte platforma de comenzi online, în vreme ce gradul de satisfacţie al clienţilor potenţiali faţă de furnizorii lor actuali se situează la 65%.

Austral deţine în momentul de faţă o cotă de 7% pe piaţa papetăriei pentru birouri, estimată la 150-170 milioane de euro. Procentul este unul semnificativ, având în vedere caracterul puternic fragmentat al pieţei locale. Doar 40% din aceasta este împărţită între 6-7 jucători cu cote ce depăşesc 1% (dintre care doar primii 3 au peste 5%) şi foarte mulţi alţi jucători regionali cu cote sub 1%. Distribuţia fragmentată, precum şi subcategoriile complexe de produse, fac această piaţă greu de cartografiat în exactitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb