Cine sunt tinerele care îl acuză pe Justin Bieber de viol

A.D.
Lifestyle / 23 iunie 2020

Cine sunt tinerele care îl acuză pe Justin Bieber de viol

Acuzaţiile de viol lansate în weekend de pe un cont de Twitter anonim, au fost negate de Justin Bieber, informează BBC.

Postările care îl acuză pe Bieber au fost făcute de pe două conturi, dintre care unul anonim, iar întâmplările ar fi avut loc în 2014 şi 2015.

Un cont anonim, pe numele Danielle, de pe care au fost făcute acuzaţii privind faptele care s-ar fi petrecut în 2014, a dispărut de pe Twitter, însă Justin Bieber a răspuns mesajului postat de pe acel cont: "Această poveste nu este adevărată".

Un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber a declarat pentru Newsbeat că nu va face comentarii pe acest subiect şi nu vrea să adauge nimic la postările cântăreţului.

În decursul weekendului, pe contul unei femei care se recomanda doar ca Danielle au apărut informaţii despre un atac care s-ar fi petrecut în Houston, Texas, pe 9 martie 2014. Femeia spune că a fost încurajată să facă publică întâmplarea după ce ar fi văzut online plângeri făcute la adresa unui actorul american.

Danielle susţine că după un spectacol susţinut în faţa unui public restrâns într-un bar, Justin Bieber a invitat-o pe ea şi alte două prietene la hotelul Four Seasons din Austin, Texas. Femeia susţine că Bieber a dus-o într-o cameră privată şi acolo s-ar fi produs atacul. Ea susţine că nu a spus nimănui despre atac ani de zile, însă acum a efectuat "multe sesiuni de terapie" şi a vorbit cu prietenii apropiaţi şi cu familia. Aceste postări au fost şterse, însă capturile încă circulă pe internet.

Justin Bieber a negat acuzaţiile, după ce "s-a consultat cu echipa sa şi soţia".

Bieber a postat pe Twitter capturi şi articole din seara în care ar fi avut loc atacul din 2014, în care apare alături de prietena sa de atunci, Selena Gomez. Totodată, cântăreţul susţine că nu a stat la hotelul Four Season, ci într-un spaţiu închiriat de pe AirBnB, alături de prieteni.

Cântăreţul a mai postat imagini cu email-uri şi chitanţe pentru spaţiul AirBnb şi pentru un hotel din Westin, în zilele aduse în discuţie.

Bieber spune că folosea numele fals Mike Lowery.

El nu a răspuns încă acuzaţiilor aduse de o altă persoană denumită Kadi, care susţine că a fost atacată într-un hotel din New York în mai 2015. Acest cont este în continuare activ şi nu este anonim.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb