Ciolacu: "Dacă nu ajung pensiile la destinaţie din cauza grevei de la Poştă cred că domnul director va pleca"

T.B.
Politică / 2 aprilie

Ciolacu: "Dacă nu ajung pensiile la destinaţie din cauza grevei de la Poştă cred că domnul director va pleca"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la destinaţie din cauza grevei generale de la Poşta Română, directorul acestei instituţii va pleca, conform agerpres.

Prim-ministrul a fost întrebat dacă există şanse ca salariile angajaţilor de la Poşta Română să crească având în vedere greva generală a acestora, potrivit sursei.

Conform agerpres, "Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română cred că domnul director va pleca", a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română din 30 de judeţe, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), au intrat luni în grevă generală, principala revendicare fiind legată de salarizare, transmite sursa citată.

Potrivit agerpres, "Acţiunea se desfăşoară cam în 30 de judeţe, dintr-o evaluare pe care am făcut-o la prima oră. Şi-au declarat dorinţa de a face grevă şi au semnat pentru grevă undeva în jur de 7.500 - 8.000 de persoane, angajaţi din Poşta Română, care sunt membrii sindicatului nostru. Fac specificaţia că nu acoperim toată ţara şi toate judeţele, dar suntem sindicatul reprezentativ. Acţiunea se va desfăşura până la identificarea unor soluţii care să rezolve principala revendicare a sindicatului la negocierea contractului, respectiv cea legată de salarizare", a declarat Ionel Oţelea, preşedintele SLPR.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Dl Ciolacu se vede ca a fost un pic de antreprenor la viata lui, pt ca exact asta trebuie facut, nu esti in stare, vine altul care e.

    1. Altul care e ... tot de la ei si tot "care e".

      Sunt toti la fel, croiti din aceeasi stofa jalnica.

      offf, prea mult negativism. am avut si eu asa negativism, ca la stat sunt doa incapabili si hoti, ca sistemul sanitar e praf, si doctorii sunt toti spagari si magari :). si tocmai mi s-a infirmat, o consultatie am platit la medlife, dar doctora lucra la stat si part time medlife. chiar dc dupa analize m-a chemat la spitalul de stat, si pregatisem "plicul", n-a fost loc de asa ceva, si profesionalism 100%. deci si "la stat" au (mai) ajuns oameni capabili si chiar cinstiti.

    Hodoroc tronc ,raspunsul lui Ciolacu -evident rezolvarea problemei nu depjnde de directorul Postei ci de fandositii autosuficienti preocupati acum sa-si asigure viitorul lor politic si economic

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb