Ciolacu: "Dimensiunea reprezentanţelor diplomatice din Emiratele Arabe Unite trebuie modificată conform cu aşteptările românilor"

T.B.
Politică / 19 aprilie

Ciolacu: "Dimensiunea reprezentanţelor diplomatice din Emiratele Arabe Unite trebuie modificată conform cu aşteptările românilor"

Ministerul Afacerilor Externe parcurge procedura de reorganizare ca şi celelalte ministere, conform legii în vigoare, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, acesta precizând, spre exemplu, că dimensiunea reprezentanţelor diplomatice din Emiratele Arabe Unite trebuie modificată conform cu aşteptările românilor, conform agerpres.

Potrivit sursei, "Toate ministerele, conform legii în vigoare, se reorganizează, inclusiv ministerul de Externe. Mai mult, vedeţi care este dinamica. În Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Este normal ca dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor, din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificată ca să fim conform cu aşteptarea românilor. (...). Acum 20 de ani în Dubai veneau doi români, între timp vin 100.000. Nu-i normal să reaşezăm lucrurile ? În alte părţi ale lumii nu mai merg, acolo retragem din personal. Legea prevede reorganizarea ministerului în integralitatea sa", a declarat Marcel Ciolacu, la o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei în Emiratele Arabe Unite.

Premierul a precizat că planul de reorganizare a MAE este în curs de procedură, urmând să treacă şi de filtrul Ministerului Justiţiei sub aspectul legalităţii şi apoi să intre în transpunere, adaugă sursa citată.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Niste locuri caldute si bine platite la ambasada din Dubai pt pilele de partid. La atat le sta gandul.

    Ca avem cea mai mare inflatie din Eruropa, nu pare sa-i intereseze. Sa mai arda nista bani, aia da. 

    1. Domnule CIOLACU. Dupa vizita in tarile din GOLF,unii de la PNL,au observat ca ati intrat in ERECTIE. Cand va intoarceti in Romania,daca tot sunteti in ERECTIE,cred ca este cazul sa ii inchideti GURA unui PNLIST VOPSIT mai ceva ca puii din supermacheturi pe numele lui de ROMAN de alba iulia. Ca ERECTIA sa fie si mai puternica,luati si un STIMULENT EROTIC.!

    Cei o suta de mii care dau bani bogatior. Atata pot asa zisii capitalisti ce au facut bani cu partidul, ca de capul lor nu sunt in stare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb