Ciolacu- mesaj de Ziua Tineretului: " Îmi doresc să continuaţi ceea ce generaţiile noastre au început"

T.B.
Politică / 2 mai

Ciolacu- mesaj de Ziua Tineretului: " Îmi doresc să continuaţi ceea ce generaţiile noastre au început"

Mixul dintre experienţa generaţiilor mai în vârstă şi deschiderea tinerilor către nou contribuie la dezvoltarea oricărei societăţi, consideră premierul Marcel Ciolacu, care a transmis joi un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului, transmite agerpres.

Potrivit sursei, ''România îşi sărbătoreşte astăzi tinerii, generaţiile cărora le vom încredinţa viitorul. S-au născut în democraţie, în democraţie ne dorim să trăiască şi mai departe. Entuziasmul cu care ei pornesc în viaţă, specific vârstei, are nevoie de susţinerea familiei, a societăţii şi a statului deopotrivă, iar formarea lor ca oameni şi viitori profesionişti în cele mai diverse domenii trebuie să pornească de la o bază solidă'', spune premierul în mesaj.

Potrivit acestuia, tinerii din România au un potenţial pe care toţi îl recunoaştem ori de câte ori rezultatele lor primesc confirmarea unor competiţii internaţionale sau la nivel naţional, notează sursa citată.

Conform agerpres, ''Pe lângă aceste exemple, sunt mulţi alţi tineri români care performează dovedind responsabilitate în tot ceea ce fac, la studii, în activităţile lor zilnice şi în societate. Tuturor trebuie să le oferim şanse egale în viaţă şi perspective de dezvoltare, inclusiv de la nivel instituţional. Personal, am mare încredere în tinerii noştri şi încă de la preluarea mandatului am menţinut un dialog constant cu generaţia lor, prin asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri, inclusiv prin oferta de internship guvernamental, menită să-i familiarizeze pe cei care îşi doresc lucrul acesta cu procesul decizional la nivel de Guvern şi instituţii din subordine'', arată prim-ministrul.

Acesta îi asigură pe tineri de tot sprijinul său, precizează sursa menţionată.

''Vă asigur de tot sprijinul, dragi tineri! Mixul dintre experienţa generaţiilor mai în vârstă şi deschiderea tinerilor către nou contribuie la dezvoltarea oricărei societăţi, iar lucrul acesta cred că ni-l dorim fiecare dintre noi pentru România. Vom avea confirmarea că am acţionat în direcţia cea bună dacă tinerii noştri îşi vor creiona aspiraţiile pentru viitorul lor aici, în România, iar cei care şi-au ales deja un drum în afara graniţelor ţării îşi vor dori să revină acasă. La mulţi ani tuturor tinerilor români! La fel ca oricare părinte sau bunic din România, îmi doresc să continuaţi ceea ce generaţiile noastre au început, încrezători în propriile voastre forţe şi în oportunităţile pe care suntem pregătiţi să vi le oferim, prin acces la educaţie şi formare profesională, locuri de muncă şi sprijin pentru tineri'', şi-a încheiat premierul mesajul, informează agerpres.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Ce viitor le incredintezi?

    Unul plin de datorii si de baroni locali fara educatie si fara bun simt? 

    1. datoriile ca procent din pib cresc atunci cand economia reala scade sau nu mai creste la orata mai mare ca datoriile; datoriile gov cresc ca procent din pib cand alte secotare economice incep sa scada ca procent din pib; balonarea datoriilor gov ca procent din pib reflecta diverenta economica din pib pe care e fortat gov sa o sustina atunci cand piata reala nu poate/sau nu se poate sustine pe o crestere economica la o viteza constanta de a isi platii si datoriile si de a creste si peste ele....

      datoriile cresc la zeci de ani pe la 10-180-240-250% cumulat din pib si dupa scad...ele scad mereu cand economia are impuls de crestere foarte mare... 

      s c c r e t 

    Cel mai frumos si mai la obiect mesaj din partea psd pentru urmasii lor - ce au inceput ei - hotii, furturi, talharii, violuri, mineriade, crime, escrocherii, delapidari si ma opresc aici ca lista e lunga. Si fara nicio jena tinerii psd exact asta fac cu si mai mare sarg si fara jena ca tatii lor nu au patit nimic. La mai mare, psdeule!

    "ceea ce noi am inceput cica". pai hotiile ce le-au inceput ei de 34 de ani si le fac si azi, nu le poate face oricine. Ca deja s-au specializat in hotii "legale". De exemplu, nepotul lui Ciolacu are finul CEO la Transel ectrica, si 2 proiecte depuse pt panopuri solare , cu subventii de la stat de milioane de eur. Firme no name, fara angajati, experienta sau profit. Dar va castiga pe "merit si legal"? Milioanele de euro de la stat?Pfff. pai ma gandesc ca da. Deci, dragi tineri, faceti si voi.. daca puteti.

    Fiul lui Dragnea, e in top 15 beneficiari de subventii agricole din Romania. Tot "pe merit si ...legal". Ca acum totul e legal, hotia, spaga, tot. Ca la doctorul Carstoiu, unde primesti factura pt plic. Curat legal, n-ai ce comenta. Afacerea stuful, tot "legala". Samd.

    Continuati si voi ce au inceput ei, tinerilor absolventi, ca asa se fac banii, zise Ciolacu.  

    1. sau, va puteti face niste azilele groazei, cu subventii de milioane de euro de la stat. dar mai intai trebuie sa intrati in "cercul magic"

    O sa ti-o intoarcem la fel pt. ce-ati facut pentru noi, dar te previn ca azilele groazei ale Firicai au fost hoteluri de lux fata de ce vei apuca tu!

    Nu credeti ca aveti pretentii prea mari de la unu care incepe o facultate neacreditata in 1991 si da licenta in 2004? Problema e la cine i-a votat/le-a pus scaunul sub cur, nu la ce pot ei sa faca sau sa nu faca...

    1. Greseala e ca noi il consideram premierul Romaniei, si o lala ca e cam din coada clasei, cand el in fond se poarta de parca ar fi seful unei organizatii cam ca in flmul Caracatita, sau Nasul(PSDNL-ul). Dc intelegeti. Nu are nevoie de scoala, ci de "scoala vietii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb