Ciolacu: Nu vreau să fiu un preşedinte care urăşte şi dezbină

R.S.
Politică / 20 octombrie

Ciolacu: Nu vreau să fiu un preşedinte care urăşte şi dezbină

Preşedintele Marcel Ciolacu a declarat, duminică, cu prilejul lansării oficiale a candidaturii la Preşedinţia României, că nu vrea să fie un preşedinte care urăşte şi dezbină şi nici un preşedinte care luptă să distrugă un partid, deoarece asta înseamnă că lupţi împotriva altor români care susţin acel partid. El a mai afirmat că puterea trebuie să fie împărţită şi nu acaparată de un singur om, precizând că are credinţa că acest principiu democratic ne va face să fim o ţară normală, conform News.ro.

"Eu vreau să fiu un preşedinte pentru toţi românii! Nu vreau să fiu un preşedinte care urăşte şi dezbină.

Nu vreau să fiu un preşedinte care luptă să distrugă un partid. Pentru că asta înseamnă să lupţi împotriva altor români care susţin acel partid. Dimpotrivă, voi fi un preşedinte care va proba concret că puterea trebuie împărţită, nu acaparată de un singur om!. Am credinţa că acest principiu corect şi democratic ne va face să fim o ţară normală!", a declarat, duminică, Marcel Ciolacu în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii, potrivit News.ro.

El a mai afirmat că un preşedinte trebuie să îi unească pe români în jurul obiectivelor naţionale.

"Mai mult, cred cu tărie că un preşedinte trebuie să-i unească pe toţi românii în jurul obiectivelor naţionale! Şi, cel mai important, cred că Preşedintele trebuie să fie al tuturor românilor şi să-i reprezinte pe TOŢI, şi pe cei de stânga, şi pe cei de dreapta, şi pe cei care trăiesc aici, şi pe cei plecaţi din ţară. Preşedintele românilor trebuie să-i apere şi să-i ajute, pe toţi. Oriunde ar fi ei!", a afirmat preşedintele PSD.

Ciolacu a anunţat că românii vor şti cum cheltuie preşedintele României banii publici.

"Chiar avem puterea să unim 25 de milioane de români într-o naţiune modernă, fără bariere! Dar asta o poate face doar un preşedinte care îşi ia un angajament moral în faţa celor pe care doreşte să îi reprezinte. Angajamentul meu este că toţi românii vor şti pe ce cheltuie preşedintele banii publici", a declarat Marcel Ciolacu, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Banii cheltuiti de presedinte nu sunt bani veniti din ceruri ei sunt dati de catre Guvernul Romaniei legal Adminstratiei Prezidentiale care ii foloseste nu numai pentru a plati datoriile curente ci si pentru reprezentarea Romaniei in exterior .Desigur valoarea acestor sume sunt cunoscute de Ciolacu ca doara el, in calitate de Prim Ministru, semneaza .Presedintele Romaniei este Presedintele tuturor cetatenilor Romaniei si se situeaza administrativ si politic, avind prin numarul de voturi obtinut in alegeri libere cea mai mare reprezentare la nivel politic, deasupra Partidelor Parlamentare fiecare institutie avind stipulat in Constitutia tarii modelul de functionare .Prerogativele Presedintelui sunt cunoscute .Presedintele nu poate distruge un Partid legal infiintat ar fi ca si cum ar distruge pe toti cetatenii care au votat acel partid asa cum s-a intimplat recent prin decizia Judecatorilor numiti de PSD la CCR .Presedintele Romaniei nu isi exercita constitutional si nu poate pune in practica vreo forma de adversitate politica sau sociala ar fi condamnat imediat de catre cetatenii Romaniei ce ar iesi in strada ceea ce vedem ca nu se intimpla .Puterea nu o imparte nimeni altcineva decit cetateanul .Cetateanul este cel care imparte puterea o data la cinci sau patru ani si nicidecum vreun partid sau sef de

    Partid prin decizie personala .Tot ce poate face Presedintele este sa ofere unei majoritati constituite in urma Alegerilor ,dreptul de a forma Guvernul . 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    De Nordis ce ziceți?

    Împacă și unește românii… 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb