CIOLACU: "Va fi vot pe moţiune; pe această moţiune sau pe o moţiune în sesiunea ordinară"

J.P.
Politică / 1 septembrie 2020

"Va fi vot pe moţiune; pe această moţiune sau pe o moţiune în sesiunea ordinară"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Guvernul nu va putea evita un vot pentru o moţiune de cenzură din partea PSD, fie că se va vota actuala moţiune, fie că va fi vorba de una depusă în sesiunea ordinară, conform Agerpres.

"Suntem în opoziţie, am introdus o moţiune de cenzură. Cu adevărat, pentru prima dată în România a fost introdusă în sesiune extraordinară. Nu consider că este un eşec, deoarece în acest moment nu avem un vot. Nu ne aşteptam ca parcursul până la votul pe moţiune să fie atât de lung. (...) Ştim şi noi şi domnul Orban că dacă această moţiune ajunge la vot, trece. (...) Avem dreptul, constituţional, ca să depunem o moţiune de cenzură în sesiune ordinară. Nimeni nu poate să ia acest drept opoziţiei. Noi, începând cu ziua de mâine, intrăm în sesiune ordinară. (...) Va fi vot pe moţiune. Că va fi pe această moţiune, că va fi pe o moţiune în sesiunea ordinară, până la urmă nu vor putea evita", a declarat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la Antena 3.

Acesta a adăugat faptul că din punct de vedere politic, pentru actuala moţiune se aşteaptă decizia CCR, pentru care un prim termen este fixat pe 15 septembrie, context în care probabil se va prefera soluţia depunerii unei noi moţiuni, în sesiunea ordinară.

Ciolacu a reiterat, în acelaşi context, că cei cinci parlamentari PSD care nu au fost prezenţi luni la şedinţa în care urma să fie votată moţiunea urmează să fie excluşi din partid.

"Decizia mea este clară. Mâine vom face un comitet politic naţional şi o să propun excluderea tuturor celor cinci. Eu nu cred în îmbolnăviri de azi de dimineaţă până la ziua votului", a menţionat preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. eu zic sa-i strangi pe toti prostii care te-au votat tigane in Piata Revolutiei, si sa va da-ti foc in grup si sa nu va mai chinuiti cu teatrul asta prost jucat .

    Dle Ciolacu, o moțiune se depune si pe un fond de nemultumire populară, manifestații, mitinguri etc. Nimic din toate astea .Traim rău, dar mai ales datorită PSD ! Aveti grija să nu ajungeti la putere că sunteti maturati!

    1. de cine sa fie maturati ? de cei cu , care ati trait bine , adica cu pdl cu boc cu ciolos ?

    Bai Bulibasa, lasa-ne cu vrajelile astea de tip securist! Zi mai bine, ca asa ai primit ordin de la sefii tai din Securitate, sa faci orice pt ca Guwernul lui Sica sa nu pice! Iar pt tine, tigane borat, ordinele primite nu se discuta, ci doar se executa!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb