Cîştigătorii Olimpiadei de Distracţie pleacă în Macedonia

A.S.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 16 august 2004

Prima serie de elevi, cîştigători ai excursiilor oferite de Unilever South Central Europe în cadrul probelor sportive desfăşurate cu ocazia Olimpiadei de Distracţie desfăşurată la Ploieşti pe 25 iunie, pleacă astăzi în vacanţă în Macedonia. Tinerii sportivi din Ploieşti, cîştigători ai primului loc la probele de tenis de masă - fete şi băieţi - pleacă, împreună cu profesorii lor într-o excursie de 5 zile în Macedonia, oferită de Unilever, în care vor avea ocazia să se distreze pe plajă şi în parcuri de distracţie, precum să viziteze obiective turistice locale. Premiul a fost oferit ca recompensă a rezultatelor obţinute la întrecerile organizate în cadrul Olimpiadei de Distracţie, la care au participat este 300 de elevi din Ploieşti. Evenimentul a fost parte integrantă a celui mai mare program de voluntariat organizat în România prin angajaţii Unilever. Acesta a fost organizat în luna iunie în oraşul Ploieşti, şi s-a finalizat cu renovarea bazei sportive a Colegiului Tehnic Lazăr Edeleanu. Proiectul a avut o valoare de peste 30.000 de euro, iar cuantificarea muncii angajaţilor Unilever echivalează cu 300 de zile lucrătoare în folosul comunităţii.

Unilever, una dintre cele mai mari firme producătoare de bunuri de consum din lume, aniversează anul acesta nouă ani de activitate pe piaţa din România. Unilever a demarat programul investiţional în România în anul 1995 cînd a devenit acţionar DERO, cea mai mare fabrică de detergenţi din România cu sediul în Ploieşti.

Anul 2000 a însemnat pentru Unilever preluarea din România a funcţiei de coordonare a companiilor din mai multe ţări din zona Balcanilor. Deci începînd din februarie 2000, noua companie Unilever South Central Europe (USCE), cu sediul său central la Bucureşti, conduce activităţile de producţie şi marketing a produselor Unilever din şapte ţări: Albania, Bulgaria, Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Moldova, Romînia şi Serbia & Muntenegru.

Tot anul 2000 a adus pentru Unilever, în România, şi fuziunea cu compania Bestfoods. Acest lucru a însemnat integrarea în USCE, în structura organizaţională a activităţilor de marketing pentru toate produsele Knorr, unele dintre ele fiind produse în România, la fabrica din Otopeni. La sfîrşitul anului 2000, USCE a achiziţionat fabrica de margarină de la Tîrgu Mureş. După finalizarea programului de modernizare, în această fabrică, s-a început producţia margarinelor Rama şi Delma pentru piaţa românească. Noua fabrică a fost deschisă oficial în octombrie 2001. Pentru a putea satisface cererea în creştere a consumatorilor de margarină, în anul 2003 a fost extinsă capacitatea de producţie. Unilever a investit în regiune mai mult de 120 de milioane de dolari, dintre care aproape 90% în România.

În anul 2003, USCE şi-a extins considerabil activităţile achiziţionînd capacitatea de producţie a liderului de pe piaţa de margarină din Serbia si Muntenegr,u unde a şi deschis o filială.

Pentru satisfacerea consumatorilor şi satisfacerea cerinţelor pieţei, Unilever investeşte în fiecare an în cercetare şi în dezvoltarea noilor produse. În anul 2003, în urma contractului internaţional semnat cu PepsiCo, un alt brand Unilever, Lipton Ice Tea a început să fie produs local de către Quadrant Amroq Beverages (QAB). Cele două companii au semnat de curînd un parteneriat pentru acest produs.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb