CITR a fost numit administrator judiciar în procedura de insolvenţă a Nordis

S.B.
Companii / 16 octombrie

CITR a fost numit administrator judiciar în procedura de insolvenţă a Nordis

CITR a fost numit recent administrator judiciar provizoriu de către Tribunalul Bucureşti în dosarul privind deschiderea procedurii de insolvenţă a Nordis Management SRL, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, în acest moment, procedura se află în etapa primelor măsuri din perioada de observaţie, respectiv cea de notificare a tuturor creditorilor, întocmirea tabelului preliminar al creditorilor, inventarierea şi evaluarea bunurilor companiei.

Având în vedere interesul public pentru această procedură de insolvenţă şi impactul acesteia în piaţa imobiliară, CITR va asigura transparenţa pe parcursul întregii proceduri, comunicând periodic informaţiile relevante. Primele termene stabilite de instanţă în dosarul de insolvenţă al companiei sunt următoarele:

- Termenul limită pentru depunerea declaraţiilor de creanţă este data de 21.11.2024.

- Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 11.12.2024.

- Contestaţiile la tabelul preliminar pot fi depuse în termen de 7 zile de la publicarea acestuia în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

- Termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este de 06.01.2025.

- Termenul limită de depunere a opoziţiilor la deschiderea procedurii este de 10 zile de la primirea notificării de deschidere a procedurii.

- Prima Adunare a creditorilor va avea loc la data de 16.12.2024.

În următoarea perioadă CITR va notifica toţi creditorii, va analiza toate declaraţiile de creanţă ce se vor înscrie în termenul precizat, va demara inventarierea şi evaluarea întregului patrimoniu, va analiza cauzele şi împrejurările care au determinat ajungerea în insolvenţă şi va lua toate măsurile prevăzute de lege pentru această etapă.

În acelaşi timp CITR va acţiona cu celeritate în ceea ce priveşte analiza viabilităţii activităţii şi a tuturor proiectelor în derulare pentru a identifica condiţiile în care este posibilă redresarea companiei. Având în vedere diferitele stadii ale dezvoltării proiectelor şi nevoia finalizării lor pentru a identifica şanse de recuperare a creanţelor, CITR analizează de asemenea şi toate opţiunile viabile de a atrage capital. În acest sens, CITR iniţiază un dialog transparent cu toate părţile implicate şi va explora toate scenariile care maximizează şansele de continuare a proiectelor începute.

Potrivit comunicatului CITR, creditorii Nordis Management SRL au dreptul de a formula declaraţii de creanţă. Acestea vor fi depuse obligatoriu în două exemplare, din care unul la Registratura Tribunalului Bucureşti, Secţia a VII - a civilă, la dosarul nr. 13403/3/2024, iar unul la adresa administratorului judiciar din loc. Bucureşti, str. Gara Herăstrău , nr. 4, clădirea A, et. 3, jud. Sector 2.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb