City Garden Residence a finalizat recepţia pentru a doua fază a proiectului Bonton Luxury Villas

F.D.
Companii / 16 februarie

City Garden Residence a finalizat recepţia pentru a doua fază a proiectului Bonton Luxury Villas

City Garden Residence a finalizat recepţia pentru a doua fază a Bonton Luxury Villas, ansamblul cu 66 vile de lux dezvoltate în Pipera, în o investiţie de peste 19 milioane de euro. Recepţia a fost realizată pentru 30 de vile construite la standarde de înaltă calitate, care vor fi livrate complet finisate, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, proiectul Bonton Luxury Villas, dezvoltat în două faze, este conceput pentru a oferi o experienţă de locuire exclusivistă în nordul Bucureştiului. Amplasat în spatele Şcolii Americane şi în vecinătatea pădurii Băneasa, aceasta pune la dispoziţie unele dintre cele mai mari locuinţe de pe piaţă, care vor asigura confortul întregii familii, moderne dotate şi finisate, alături de un club privat cu piscină şi sală de sport.

Întregul proiect Bonton Luxury Villas este vândut în proporţie de 65%, în timp ce prima fază, cu 36 de vile, este vândut în proporţie de 95%. Majoritatea cumpărătorilor locuinţelor din proiect sunt străini. Din totalul acestora, aproximativ 70% sunt cumpărători finali care au doritonat sau locuinţă pentru familie, în timp ce 30% sunt investitori atraşi de randamentul anual de circa 8%, peste media pieţei, pe care îl pot obţine din închirierea proprietăţilor.

"În contextul unui ultim an marcat de provocări, de la costurile ridicate ale materialelor de construcţii la dificultăţi de aprovizionare, ne bucurăm să finalizeze a doua proiect conform standardelor de calitate promise. Cu lucrările de construcţie finalizate şi 34 de vile deja locuite de rezidenţi, ansamblul Bonton Luxury Villas îndeplineşte toate elementele pentru a deveni o comunitate înfloritoare, care beneficiază de o calitate a vieţii la standarde ridicate, în nordul capitalei", afirmă Andrei Cantaragiu, CEO . City Garden Residence.

Vilele din faza a doua de dezvoltare a Bonton Luxury Villas au suprafeţe utile între 293 - 327 mp, incluzând până la 7 camere, inteligent compartimentate. La parter acestea dispun de o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar, terasă şi grădină. La primul etaj se găsesc 3 sau 4 dormitoare, cu dressinguri proprii şi 2 băi, iar la etajul 2 se află un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, terasă, dar şi un home office care permite lucrarea de acasă în cele mai bune condiţii . Opţional, vilele pot fi dotate cu lift interior. În acest moment, locuinţele se află în stadiul de finisare. Preţul unei vile porneşte de la 449.000 euro + TVA.

Se adresează celor care vor să facă parte dintr-o comunitate retransmite şi să se bucure în acelaşi timp de toate facilităţile unei case moderne într-o zonă liniştită, aproape de natură, şi bine conectată la punctele de interes ale oraşului - şcoli internaţionale, centre comerciale cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari şi Aurel Vlaicu, muzee, restaurante, parcuri, centrul capitalei şi aeroport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb