CIUCĂ: "Anunţăm în cel mai scurt timp măsurile de împiedicare a răspândirii variantei sud-africane a COVID"

J.P.
Politică / 27 noiembrie 2021

"Anunţăm în cel mai scurt timp măsurile de împiedicare a răspândirii variantei sud-africane a COVID"

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că se va consulta cu factorii decizionali din plan intern în domeniul sanitar şi, în cel mai scurt timp posibil, autorităţile naţionale vor anunţa măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2, după ce a luat notă de recomandările de ultimă oră ale Comisiei Europene şi ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, conform Agerpres.

"Guvernul României este la curent clipă de clipă cu evoluţia pandemiei în plan naţional şi internaţional. Am luat notă de recomandările de ultimă oră ale Comisiei Europene şi ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Mă voi consulta cu factorii decizionali din România şi vom anunţa în cel mai scurt timp posibil măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2", a precizat Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Furtuna intr.un pahar cu apa! Deja au anunțat oficiali din A de Sud că vaccinul este eficient in cazul formelor grave ale noii variante! Băgați certificatul verde obligatoriu și gata!

    1. Minti, nu au anuntat nimic.

      Nu bagati cert verde pentru ca nu ajuta la nimic. 

      Toti cetatenii sa fie arestati (democratic) la domiciliu, intepati fiecare de cate 5 ori, toate activitatile sa fie inchise, sa vina baietii (transdegnderii sunt mai potriviti) de la UE, sa curete tara de tot ce se mai gaseste, sa duca bunurile la ei pentru ca acolo toate valorile sunt in siguranta precum rezerva de aur.

      ... reflexe sovietice...

      Pai am vazut cu totii ce bine au actionat fortele (democratice) de represiune din Olanda, Belgia, Germania. Ce mai câinoşi (democrati) par cei din Australia

      Chiar asa, le-au curatat si tara de tot ce se mai gaseste si au dus bunurile la ei ca toate valorile sunt in siguranta precum rezerva de aur?

    TILICARCU CUCU ROȘU NICI NU ȚI SA USCAT CERNEALA PE NUMIRE ȘI DEJA AI LUAT POZIȚIA INIȚIALĂ DE CAPRA ÎN FATA STĂPÂNILOR TAI GAY DE LA BRUXELLES UNELTELE LUI ANTICRIST. HA, HA, HA, GHINION. O SA ȚI CIURUIASCA CURUL DE ATITEA PULII BELITE ȘI GROASE CITE O SA PRIMEȘTI DE O SA ȚI-L FACĂ POLIGON DE TRAGERE. HA, HA, HA, GHINION. POZIȚIA ÎNALTĂ ÎN FATA UNEI TARII SĂRACE FĂRĂ SPRIJIN ȘI APĂRARE CONDUSA DE NIȘTE SATANIȘTI FĂRĂ DUMNEZEU, ADICĂ GAY DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST COSTA. ÎNTREABĂ L SAU TI A SPUS ȘEFUL TĂU DIRECT FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, TRĂDĂTORUL DE TARA, CEL MAI MARE CRIMINAL ÎN SERIE DIN ISTORIA ROMÂNIEI, BIN LADEN DE LA COLECTIV, CĂLCĂTORUL DE CADAVRE, TRAFICANTUL DE COPII CITE PULII LUNGII ȘI GROASE A SUPT ȘI CITE A PRIMIT ÎN CUR. ASA A CREZUT ȘI PUȘCĂRIAȘ UL DROGAT DROGAT DEMIS CU RECORDUL MONDIAL CARE NU VA FI EGALAT NICI ODATĂ ÎN VECI ADICĂ 281_0 CA VA FI PRIM MINISTRU ÎN VECI ȘI A ÎMPRUMUTAT TARA PENTRU ÎNCĂ 20 DE GENERAȚII DUPĂ NOI AU CE PLĂȚII DATORIILE FĂCUTE DE ACEST DESCREIERAT. ASA ȘI TU TE CREZI PE VECI PRIM MINISTRU. LA TINE NU ESTE PRIORITATEA NUMĂRUL 1 DUBLAREA ALOCAȚIILOR LA NEVINOVĂȚII COPII ȘI CREȘTEREA PENSIILOR CU 40% LA SCHELETELE DE PENSIONARII CARE AU MUNCIT CINSTIT ȘI CORECT NU AU FURAT CA VOI SAU A ÎMPRUMUTAT TARA. LA TINE CE ȚI SE PUNE ÎN PLIC ASTA TU FACI. CERTIFICATUL VERDE. CREZI CA FĂRĂ EL NU VEI MURI CE SA ALES DE PUȘCĂRIAȘ UL DROGAT DEMIS CU 281_0 .A RĂMAS FUTA LEUL DE CASA A FETITEI STERPE DE LA COTROCENI CARE I-O TRAGE LA KAKAU. ASA VEI PĂȚI ȘI TU. STAI ÎN GENUNCHI ȘI CAPRA LA GAY DE LA BRUXELLES. CE VA M SPUS EU DRAGI ROMANII CA ESTE UN PLAN SATANIC CA SA OMOARE LUMEA CU ZILE. ASTA VOR UNELTELE LUI ANTICRIST ÎMPREUNĂ CU TATĂL LOR ANTICRIST CA ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE SA FACĂ LUMEA CELE 7 OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST CITE UNA ÎN JUMĂTATE DE ANI DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI. SA U PLĂTIT MILIARDE DE MILIARDE DE EURO CA SA SE MINTA SA NU SE SPUNĂ ADEVĂRUL CARE VI-L SPUN EU MEREU. SA NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT SA U MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI ROMANII. VA MULȚUMESC.

    1. HAHAHAAHAHAA

      D-abia astept sa vad cum baga psd-ul tau certificatul verde si vaccin obligatoriu. Te inteapa direct in antichrist 

    ce anunti ?

    anunt eu: 

    a bubuit intrari de etnii diverse in romania! 

    odata cu ei si “virusul nomad”. 

    semnat comenturi “cretine” 

    Nu mai aburiti lumea cu virusuri inexistente... Sistati toate zborurile cu Africa si China si Totul v a fii bine...

    1. Daca virusurile sint inexistente, ce rost are sistarea zborurilor?

    Dle Premier, nu există măsuri de împiedicare, doar de întârziere.

    Vă spun eu una. .... TESTATI VACCINATII, mai prostilor și analfabeților medical.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb