Ciucă: "Iulian Dumitrescu şi-a dat demisia pentru a evita prejudiciul de imagine adus PNL"

T.B.
Politică / 2 februarie

Ciucă: "Iulian Dumitrescu şi-a dat demisia pentru a evita prejudiciul de imagine adus PNL"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reiterat, vineri, că partidul nu va obstrucţiona Justiţia, menţionând că şeful Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, şi-a dat demisia din toate funcţiile din PNL pentru a evita prejudiciul de imagine adus acestuia, potrivit agerpres.

Conform sursei menţionate, "Partidul Naţional Liberal, ca de fiecare dată, nu a obstrucţionat şi nu va obstrucţiona Justiţia. Iar, în momentul în care s-a definitivat ziua de ieri şi am avut un comunicat al DNA, am stat de vorbă cu domnul Iulian Dumitrescu şi, ca de fiecare dată, pentru a evita prejudiciul de imagine adus partidului, domnul Iulian Dumitrescu a luat decizia să-şi dea demisia din toate funcţiile pe care le ocupa", a afirmat Ciucă, la sediul PNL.

El a spus că nu cunoaşte dosarul acestuia, precizează sursa citată: "Nu ştiu ce este în dosar, nu comentez ce este în dosar, este o anchetă în derulare, motiv pentru care tot ceea ce ţine de punerea la dispoziţie a datelor şi informaţiilor pentru derularea întregului proces de investigare va fi pus la dispoziţie", a adăugat liderul PNL.

Întrebat dacă i-a cerut lui Dumitrescu să-şi dea demisia, Ciucă a spus: "Este o decizie pe care fiecare membru al Partidului Naţional Liberal a luat-o atunci când a avut probleme cu Justiţia şi aşa vom proceda şi de aici înainte", informează sursa precizată.

El a precizat că nu s-a luat o decizie privind funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului lăsată liberă în urma demisiei lui Dumitrescu. "În acest moment nu am luat încă o decizie ce se va întâmpla, dar, atât timp cât a fost vacantată poziţia, va trebui să fie ocupată de către altcineva", a menţionat preşedintele PNL, transmite agerpres.

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat joi seara că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, în urma anchetei DNA, transmite sursa.

El deţinea funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova, menţionează sursa precizată.

''Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă'', a scris pe Facebook Iulian Dumitrescu.

Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals în declaraţii, informează agerpres.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ciuca duduie economia... industria sub apa ca medie de 4 ani!

    Unde este Catul?! 

    Anul asta meritati "votati" cu "suturile" nu cu Stampilele! 

    s c c r e t 

    1. Domnule general. Cred ca glumiti. Banii din SPAGI date de iulian dumitrescu pentru partid au fost buni nu. Si ca el,sunt multi care au cotizat la partid ca sa fie numiti in functii inalte. Adica,o MITA mascata,iar acum partidul,nici usturoi nu a mancat,nici gura nu-i miroase. Cred ca ar trebui sa fie verificati de DNA,toti inaltii demnitari din PNL si cred ca ar fi surprize uriase ce averi au din salariile de bugetari. Cate sute de mii de euro o costa ca sa ii faci ziua nevestii in castele de lux in iTALIA.?

      Exact , hotul striga hotii. si-a dat demisia hotul prins sa nu ne strice la noi astialalti HOTI neprinsi imaginea . pfff..

      Bușoi,răresc bogdan,blag etc.etc

    Cum adik bre domn general "sa evite prejudiciul de imagine adus" PNL? Adik...cum sa eviți ceva ce s-a produs deja? Ori nu exista proprietatea cuvintelor...ori sinapsele s-au încurcat în zerourile de la MITĂ..

    fuream impreuna cata vreme nu suntem prinsi. te-a prins, esti pe cont propriu. ca sa nu faci prejudicii de imagine, sanki.

    Oamenii de la virf ai partidului nu stiau nimic, nu ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb