Clienţii ING Bank îşi pot înrola cardurile în Google Pay direct din aplicaţia mobilă Home'Bank

J.P.
Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2020

Clienţii ING Bank îşi pot înrola cardurile în Google Pay direct din aplicaţia mobilă Home'Bank

Începând de astăzi, clienţii ING Bank România au o nouă modalitate de a plăti online sau de a efectua plăţi contactless, prin înrolarea cardurilor fizice în Google Pay, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Google Pay este o platformă de tip portofel digital şi un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a stimula achiziţiile în aplicaţie şi tap-to-pay pe dispozitivele mobile Android, permiţând utilizatorilor să facă plăţi folosind telefoanele, tabletele sau ceasurile.

Alina Iacomi, Head of Digital Channels, ING Bank România: "Întrucât aproximativ 80% din clienţii noştri persoane fizice folosesc Home'Bank, a fost o decizie firească să le oferim această nouă opţiune. Noi, la ING, credem ferm în instrumentele care îţi pun la dispoziţie tot ce ai nevoie în fiecare zi, oricând la îndemână. Şi susţinem acest lucru oferind clienţilor noştri cât mai multe opţiuni de plată, atât ale noastre, cât şi externe, pentru ca aceştia să poată folosi metoda preferată, în funcţie de nevoile lor specifice. Prin urmare, începând de astăzi, clienţii noştri care utilizează dispozitive Android îşi pot înrola cu uşurinţă cardurile ING în Google Pay direct din Home'Bank şi pot începe să utilizeze acest mod simplu şi rapid de a plăti online sau de a efectua plăţi contactless."

Tendinţa plăţilor online şi contactless a crescut, în special din cauza preocupărilor ce vizează siguranţa în contextul COVID-19. În acest interval de timp, pentru prima dată în istoria ING, plăţile cu cardul au depăşit retragerile de numerar, iar accesul la aplicaţiile bancare mobile prin dispozitive inteligente a crescut cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. ING Bank are aproximativ 80% dintre clienţi activi în Home'Bank, dintre care peste 50.000 s-au alăturat de la începutul pandemiei. Astăzi, 93% din accesările Home'Bank provin de pe dispozitive mobile, arată sursa citată.

Clienţii ING Bank România trebuie să acceseze aplicaţia mobilă Home'Bank şi să selecteze cardul pe care doresc să îl înroleze în Google Pay. Pentru a înrola un card, acesta trebuie să fie un card ING în RON sau EUR valid şi să fie înscris exclusiv de către titularul cardului. Fiecare utilizator are maximum două dispozitive proprii pe care poate accesa Google Pay - smartphone-uri şi / sau tablete, care trebuie să aibă minimum Android 5.0, NFC şi acces la serviciile Google.

După introducerea detaliilor, cardul fizic primeşte un token securizat (ID) prin care se finalizează înrolarea. Google Pay acceptă atât carduri de debit, cât şi carduri de credit pentru înrolare şi permite efectuarea de tranzacţii la POS-uri fizice cu funcţie contactless, în aplicaţie şi cumpărături online pentru comercianţii care acceptă Google Pay ca metodă de plată. În ceea ce priveşte securitatea, informaţiile utilizatorului sunt protejate într-un mod complex, care include, de exemplu, utilizarea unui număr criptat în locul numărului real al cardului, astfel încât detaliile să se afle în siguranţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb