2022 a fost pentru Clinica Dentară Victoria un an dedicat dezvoltării şi inovaţiilor. Grupul şi-a dublat numărul de clinici faţă de 2021, adăugând clinici noi în Bucureşti, Craiova şi Târgovişte, alături de cele prezente în Piteşti, Râmnicu Vâlcea, şi Slatina. Astfel, Grupul a ajuns la 6 clinici moderne şi peste 50 specialişti în echipa medicală, conform unui comunicat remis redacţiei.
Potrivit sursei citate, investiţii de peste 2 mil. EUR au adus mai aproape de pacienţi stomatologia viitorului: digitalizată, cu tehnologie de ultimă generaţie pusă în operă de medici specializaţi, la current cu cele mai noi tehnici.
Totodată, în acest an a devenit funcţională o nouă platformă IT dezvoltată intern, prin intermediul căreia este urmărită foarte detaliat execuţia planurilor de tratament. În particular, noua platforma IT asigură fiecărui pacient deplină transparenţă cu privire la procedurile stomatologice efectuate, costul acestora sau programările în curs.
De altfel, inovaţiile aduse de Clinica Dentară Victoria pe piaţa serviciilor de profil nu se opresc aici. Reţeaua de Clinici Dentare Victoria a dezvoltat un sistem centralizat de diagnosticare, unic în România. Concret, este vorba despre un Consiliu Medical virtual, compus din medici cu mare experienţă, care asigură diagnosticarea uniformă, dinte cu dinte, pentru fiecare pacient. Pe baza acestor diagnostice, specialiştii din cele şase locaţii stabilesc planurile de tratament. Astfel, pacienţii au certitudinea că primesc cele mai bune soluţii, de la specialişti din întreaga reţea, în oricare din cele şase locaţii.
"În cei 9 ani de la lansarea primei clinici, dezvoltarea reţelei Victoria a fost mereu ghidată şi în concordanţă cu schimbările din domeniu, fiind printre primele clinici stomatologice din România care au adoptat un sistem avansat de departamente. Specialiştii noştri, riguros selectaţi graţie procedurilor de lucru specifice, sunt medici dornici de perfecţionare continuă, care aderă la viziunea şi valorile grupului, care pun grija pentru pacient pe primul loc.", a menţionat Daniel Dragomir, fondatorul grupului Clinica Dentară Victoria.
Clinicile din reţeaua Victoria sunt gândite ca one-stop-shop: pun la dispoziţia pacienţilor, într-un singur loc, toate dotările necesare realizării investigaţiilor privind sănătatea orală (scanner intraoral, radiologie digitală, computer tomograf), scutindu-i pe aceştia de alte deplasări şi reducând la minimum timpul necesar pentru diagnosticarea şi stabilirea planului de tratament, subliniază sursa citată.
Totodată, având şi propriul laborator de tehnică dentară integrat cu clinicile din reţea, comunicarea între medic, tehnician şi pacient este rapidă, iar tratamentele sunt net superioare faţă de cele realizate prin metodele stomatologiei tradiţionale. Colectivul de tehnicieni dentari execută toate tipurile de lucrări, de la cele mai simple până la cele mai complexe, folosind cele mai noi echipamente, respectând toate etapele şi standardele de calitate, astfel încât să obţină rezultatele dorite de pacient, de fiecare dată.
Prin acest mix de dotări de ultimă generaţie, digitalizare şi servicii complete, obiectivul principal este rezolvarea nevoilor medicale ale pacienţilor la cel mai înalt nivel de calitate şi performanţă, ţinând cont, în acelaşi timp, şi de posibilităţile financiare ale acestora.
Prima clinică dentară Victoria a fost deschisă în 2013, la Piteşti. Clinica, dispusă pe trei etaje, a fost modelul de test pentru un mod de lucru bazat pe noile tehnologii. Încă de la început s-a conştientizat importanţa pe care acestea o au în eficientizarea procedurilor şi valorificarea expertizei medicilor specialişti, fapte ce duc la o reducere, per total, a costurilor pentru pacienţi. Cum acest mod de lucru s-a dovedit unul de succes, a urmat deschiderea clinicilor din Râmnicu Vâlcea şi Slatina, se mai arată în comunicat.