Clotilde Armand: "Am semnat vcontractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield"

S.B.
Politică / 5 aprilie

Clotilde Armand: "Am semnat vcontractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield"

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, vineri, că a semnat contractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield, informează news.ro.

Valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar în noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi, a adăugat edilul.

"Construim o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi, spaţii de joacă, locuri de parcare şi tot ce este necesar pentru un centru educaţional. Este prima şcoală şi prima grădiniţă publică din acest cartier. Construirea aceestui centru educaţional va reduce considerabil aglomerarea celorlalte unităţi de învăţământ din Sectorul 1 şi traficul din zonă. A fost o procedură de achiziţie publică transparentă, în cadrul căreia au depus oferte 11 companii/asocieri de firme", a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

Ea a mai precizat că valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate - preţ. Oferta declarată câştigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA.

"Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 mp din care suprafaţa utilă totală va fi de 6.756,31 mp. În noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi. Clădirea grădiniţei va avea un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită desfăşurată de 2548,47 mp, din care o suprafaţă utilă totală de 2.297,24 mp. Viitoarea grădiniţă a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preşcolari", a conchis Armand.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nici gunoiul nu ești în stare sa-l strângi.

    1. Vorbești prostii, e sabotajul firmei de salubrizare ptr că Primaria nu le acceptă /semnează deconturile exagerat de mari ptr prestările de curățenie pe care le fac, deconturi care le erau acceptate pe vremea celorlalte administrații de primărie, înainte de 2020, dar lumea nu înțelege/cunoaște asta, atât!

    Acel complex din cartierul usr-istilor acum doi ani era în plan de a fi construit de dezvoltător ,iar acum costă mai mult decât un spital . Acel cartier acum trei ani nu era legat la canalizarea București. Cât a costat racordarea la canalizarea ?

    Sigur, face dna scoala in cartier privat. La cetatenii obisnuiti nu sunt bani, dar ca sa vanda Impact apartamentele mai usor avem. Ca si drumul din padure, facem cartier privat, luam banii si apoi trimitem fraierii sa urle la primarie ca ei nu vor sa ocoleasca , ei sunt deosebiti, taiem padurea sa iasa ei cum vor de acolo.

    1. Între timp in sectorul 1 centru grădinițele sunt în clădiri de la 1800

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb