Clotilde Armand demarează a doua etapă a programului de anvelopări

D.Ţ.
Politică / 3 iulie 2021

Clotilde Armand demarează a doua etapă a programului de anvelopări

Primarul sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, sâmbătă, că demarează a doua etapă a programului de anvelopări de blocuri de locuinţe finanţat cu bani de la Banca Europeană de Investiţii (BEI), în această fază fiind incluse 47 de imobile, conform Agerpres.

Armand a scris pe pagina sa de Facebook: "Demarăm cea de-a doua etapă a acestui program în care vor fi incluse alte 47 de blocuri care necesită lucrări de anvelopare. Proiectul beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii. Lansăm în perioada următoare procedura de achiziţie pentru proiectare pentru alte 85 de imobile".

Potrivit edilului, lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în "Programul de Creştere a Performanţei Energetice a Clădirilor de Locuinţe" sunt "aproape" de finalizare.

Primăria Sectorului 1 anunţa la începutul lunii mai că au început lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în "Programul de creştere a performanţei energetice a clădirilor de locuinţe", proiect ce beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. In sectorul 3, care e mult mai sărac decât sectorul 1, anveloparea s-a făcut în proporție de peste 80% încă de acum 5 ani.

    Clotilde sa se ocupe, mai bine de gunoaie și shobolani, apoi de anvelopare. 

    INFECTIA din fruntea primariei sectorului 1,ETRANJERA BOLNAVA PSIHIC,CLOTILD ARMAND,o sa anvelopeze blocurile din sectorul 1 asa cum a construit si autostrada BECHTEL.Adica o sa FURE niste milioane de euro in aplauzele unor consilieri PNL,care cica ei fac opozitie la sedintele tinute de bolnava,dar tot ei au sustinuto ca sa castige primaria prin FURT.Tot vin pe la televizor niste GARGARAGII conslieri PNL,care au fost scoliti dar mai ales INSTRUITI de CIA care plang pe umerii cetatenilor sector 1,insa mananca COZONAC de la cei din sectorul 1. Ma refer la unui OLOIANU si unu PREDA,niste GARGARAGII,bine INSTRUITI in lansari de FUMIGENE,dar care nu fac nimic sa o dea jos pe NEBUNA. Asa fac si ORBAN si CITU,ne tot spun ce bine o duc romanii,cum a crescut nivelul de trai,in timp ce romanii iau drumul cimitirelor cu zacile de mii.Bravo bai TRADATORILOR.!

    1. boy

      Incredibil la ce nivel de linșaj s-a ajuns!

      Toata zoaie de postaci turbați se prelinge din toate găurile de șobolani ai patriei. La munca cinstita, jegosilor! Simțiți deja zgomotul de cătușe de ati ajuns în halul asta? 

      Ce bai JAVRA IMPUTITA,i-ai baut menstruatia lui CLOTILDE si ai halucinatii.? Ia mergi cu JAVRA CLOTILDE pe STRADA si vezi ce zic cetatenii din sectorul 1. Sau va este frica. De ce va este frica,nu o sa scapati.!

    In Sectorul 1, in special pe străzile cu " case la curte " , s-a format în timp un obicei nociv, în contrast cu normele elementare de civilizație și anume : poți arunca pe trotuar orice îți prisosește, ca de exemplu saci cu moloz, saltele stricate, bucăți de mobilier defect, vase de toaletă sparte, frigidere și televizoare, mâncare stricată..... și nomenclatorul de astfel de articole este abia la început. Din când în când treceau niște echipaje cu furgonete care eliberau locul dar grămezile de gunoaie se refăceau și ciclul se relua. Deci soluția nu era corectă.

    PRIMĂRIA SECT. 1, care avea obligația și posibilitatea de a veghea la păstrarea curățeniei, a încurajat de fapt, prin neimplicare, pe acei cetățeni care nu respectă normele elementare de bun simț transformând strada în maidan cu gunoaie, să-i sfideze pe cei care își doresc normalitate și respectă regulile de conviețuire.  

    Oare chiar nu se poate ieși din plăcuta stare de somnolență ( si pentru care sunt remunerați ) a celor care au responsabilitatea inteținerii curățeniei în Sect.1 ? Poate că ar trebui aduși de la alte primării care au confirmat, specialiști ( adică oameni puși pe treabă, cu suflet și simț gospodăresc ) iar pe nepricepuții noștri rău intenționați să-i propunem pentru pensionare anticipată. 

    1. Titlul complet : Nepăsarea și nesimțirea fac casă bună

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb