CMU anunţă tranzacţia anului

F. A.
Companii #Sănătate / 17 februarie 2010

Centrul Medical Unirea a finalizat luna aceasta procesul de vânzare a unei participaţii majoritare de 80% către fondul de investiţii Advent International. Este vorba despre cea mai amplă tranzacţie de pe piaţa serviciilor medicale private din ţara noastră.

CMU a început procesul de alegere a unui investitor în urmă cu 5 luni, când au intrat în cursă 12 investitori interesaţi de tranzacţie. În final, dintre cei 2 intraţi pe lista scurtă, CMU a ales investitorul cu cea mai bună expertiză pe piaţa românească care să permită şi cea mai amplă dezvoltare pe piaţa serviciilor medicale din România. Până la momentul încheierii tranzacţiei, acţionariatul CMU s-a împărţit între fondul de investiţii 3i, care a deţinut 49% din titluri şi medicul cardiolog Wargha Enayati, care a deţinut pachetul majoritar de 51%. În urma preluării pachetului de 80% din acţiunile CMU, restul de 20% vor fi deţinute de medicul Wargha Enayati.

"Am optat pentru Advent International după un proces minuţios de selecţie dintre cei mai buni posibili investitori. Iar responsabilitatea a fost enormă. Am lucrat însă cu specialişti ai companiei noastre care, plecând de la cercetări amănunţite, au ştiut să aleagă pentru CMU cel mai potrivit fond de investiţii. Anii următori vor însemna pentru noi implementarea unui plan de dezvoltare şi extindere fără precendent, atât pentru CMU cât şi pentru piaţa serviciilor medicale din România. Bugetul de investiţii de 30 de milioane de Euro pe care îl alocăm, se va regăsi, în primul rând, în deschiderea primului spital greenfield specializat pe chirurgie din Bucureşti, o investiţie de 12 milioane de Euro, dar şi într-o serie de proiecte importante pe care le avem în plan pentru perioada 2010 - 2011", a declarat dr. Wargha Enayati, Director General Centrul Medical Unirea, informează un comunicat remis redacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb