CNA aprimit sute de reclamaţii după protestul din 10 august

V.D.
Miscellanea / 24 octombrie 2018

CNA aprimit sute de reclamaţii după protestul din 10 august

Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit în total 395 de sesizări privind emisiuni în care au fost difuzate informaţii şi comentarii despre protestul din 10 august 2018. Emisiunile au fost difuzate în perioada 06 - 15 august 2018 de posturile de televiziune Antena 3, România TV şi Realitatea TV. După două luni de la ultima emisiune vizată nicio reclamaţie nu a fost încă discutată în şedinţă CNA, informează News.ro.

Referitor la sesizările adresate instituţiei în perioada respectivă, potrivit datelor deţinute de compartimentele de specialitate ale CNA, transmise News.ro, în unele cazuri a fost vorba de mai multe sesizări pe aceeaşi temă.

Cât priveşte România TV, pentru emisiunea "Ediţie specială", difuzată în data de 9 august, de la ora 23.00, au fost primite 111 sesizări, iar pentru emisiuni difuzate în 10 august, un număr de 29 de sesizări.

Antena 3 a făcut subiectul a peste 215 sesizări: pentru ediţia din data de 6 august a emisiunii "Sinteza zilei" au fost înregistrate la CNA 105 sesizări, pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri difuzate în zilele de 10 august (31 de reclamaţii), 11 august (25 de reclamaţii) şi 12 august (31 de reclamaţii) şi pentru emisiunea "Ediţie specială" din 13 august 2018, au fost primite 25 de sesizări.

"Direcţia de specialitate din cadrul instituţiei a întocmit rapoarte de monitorizare care urmează să fie programate pe ordinea de zi a uneia dintre şedinţele publice ale CNA pentru a fi analizate de membrii Consiliului. Considerăm relevantă precizarea că, având în vedere media ultimilor 5 ani, aspectele reclamate cu privire la încălcări ale legislaţiei audiovizualului s-au confirmat în 43% din sesizările primite la CNA", se mai arată în răspunsul acordat News.ro şi semnat de preşedinta CNA, Laura Georgescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb