CNADNR: Circulaţia rutieră pe Autostrada A2, tronsonul Drajna - Feteşti, calea 2, a fost reluată

Ioana Dogaru
Miscellanea / 19 ianuarie 2016

Actualizare 19:57

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2, tronsonul Drajna - Feteşti, calea 2, respectiv sensul Feteşti - Drajna, a fost reluată, începând cu ora 18:30, pentru toate categoriile de vehicule, transmite Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, circulaţia pe acest tronson de autostradă se desfăşoară controlat, pe sensul Feteşti - Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire, cu sprijinul echipajelor de la poliţia rutieră.

De asemenea, traficul rutier a fost reluat şi pe DN 22A, între localităţile Topologu - Hârşova, pe DN 3, între localităţile Ostrov - Băneasa, pe DN 22F, între Horia - Nalbant, şi pe DN 22A, între localităţile Nalbant - Cataloi.

(S.A.)

---------

Actualizare 17:46 Trei sectoare de drumuri naţionale mai sunt închise şi autostrada A2, între Feteşti şi Drajna

Trei sectoare de drumuri naţionale mai sunt închise în prezent, respectiv DN 22A, între localităţile Cataloi şi Nicolae Bălcescu, DN 22F, între Horia şi Nalbant, DN 3, între Ostrov şi Băneasa, precum şi autostrada A2, între Feteşti şi Drajna, calea II, transmite un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit sursei citate, la şedinţa de la ora 16:00, care a avut loc la Comandamentul Central de Iarnă al CNADNR, a fost analizată situaţia drumurilor cu circulaţia rutieră închisă.

"Întârzierile deschiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum naţional au fost cauzate de condiţiile dificile din timpul nopţii, respectiv: rafale de vânt, zăpadă troienită (1,5 m înălţime), precum şi compactarea zăpezii din cauza temperaturilor foarte scăzute. Cu toate că s-a lucrat la capacitate maximă, eficienţa a fost mai scăzută decât cea preconizată. În aceasta dimineaţă, conducerea CNADNR a dispus mobilizarea tuturor utilajelor disponibile (autofrezele, unimoguri, autobasculante cu lamă şi autocisterne pentru răspândirea soluţiei chimice), astfel încât în această seară să fie redate traficului rutier toate aceste sectoare de drumuri naţionale", precizează comunicatul.

(S.A.)

-----------

Traficul rutier redeschis pe A2, între Lehliu şi Drajna, respectiv pe DN 11A, între Podul Turcului şi Bârlad

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2, sectorul Lehliu - Drajna, şi pe DN 11A, între localităţile Podul Turcului - Bârlad, a fost redeschisă pentru toate categoriile de vehicule, a anunţat, marţi, într-un comunicat, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit sursei citate, începând cu ora 10,00, a fost deschisă circulaţia rutieră pe Autostrada A2, calea I, sectorul Lehliu - Drajna, pentru toate categoriile de vehicule. Circulaţia pe acest tronson de autostradă se desfăşoară controlat, pe sensul Lehliu - Drajna, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire cu sprijinul echipajelor de la poliţia rutieră.

Pe de altă parte, sectorul de autostradă pe sensul Drajna - Lehliu rămâne închis, se mai arată în comunicat.

De asemenea, circulaţia rutieră pe DN 11A, km 68+000 - km 94+000, între localităţile Podul Turcului - Bârlad, a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule. În acelaşi timp, a fost ridicată restricţia de circulaţie pentru vehiculele cu masă totală autorizată mai mare de 3,5 tone.

CNADNR recomandă participanţilor la trafic să respecte indicaţiile şi restricţiile Poliţiei Rutiere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb