CNCAV: 62.005 de persoane vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

J.P.
Miscellanea / 27 noiembrie 2021

62.005 de persoane vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

Un număr de 62.005 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 13.710 reprezintă prima doză, 21.370 - doza a doua şi 26.925 - doza a treia, a informat, sâmbătă, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, conform Agerpres.

Potrivit CNCAV, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 14.783.340 de doze de vaccin pentru 7.716.529 de persoane, dintre care 7.374.071 au primit schema completă şi 1.500.283 s-au imunizat cu doza a treia.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 20 reacţii adverse, şase de tip local şi 14 de tip general.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 19.383 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 2.093 de tip local şi 17.290 de tip general.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu mai e vorba de vaccin sau de pandemie când vine vorba de Certificatul Verde. E vorba de Dictatură și Control Abuziv

    Valeriu Gheorghiță, a declarat pentru Digi24, că posibilitatea angajatului de a se testa la locul de muncă ar trebui exclusă din certificatul verde. El a dat exemplu Germania. Nu Germania Nazistă, ci Germania din zilele noastre.. 

    Oameni buni nici măcar nu realizați că nu mai e vorba de vaccin sau de pandemie când vine vorba de Certificatul Verde. 

     

    Căci din moment ce s-a scos testarea cu scopul ca să nu mai știm cine răspândește boala și cine nu, vă dați seama că nu mai e vorba de cine pe cine infectează, căci nu mai știe nimeni nimic despre asta, odată testarea scoasă. 

    Dar de fapt nu mai e vorba nici despre vaccin. Sigur că vă veți mira auzind asta. Doar că... 

    Cu certificatul verde ..."Ei" știu permanent unde când intri și de unde când ieși 

    Cu un simplu sel ect pe baza de date ...află instantaneu, unde ești și ce faci. 

    Cine sunt "Ei" ? Sunt cei care se zbat să impună așa ceva peste tot pe plan mondial. Nu întâmplător toți sunt Progresiști Neomarxiști Globaliști. Sunt aceiași care predică Încălzirea Globală când este Frig de Crapă Pietrele, care înnebunesc copii noștri cu propaganda schimbării de sex, sunt cei care închid Minele de Cărbuni ca să crească Energia la preturi aberante sau care vor să ucidă toate vacile de pe Planetă pe motiv că incălzesc și poluează Planeta pentru că se beșesc prea mult, sunt aceeași care vor să legalizeze drogurile , să desființeze frontierele și să aducă migranți ilegali cu milioanele. 

    Cu certificatul verde ..."Ei" știu permanent unde când intri și de unde când ieși 

    Câte decenii s-au chinuit să elimine cash-ul ca să te traseze cât mai mult cu cardul de credit și nu au reușit 100%... 

    Cât s-au chinuit cu pașaportul digital și cu buletinul digital dar și alea ți le puteau cere doar in puncte cheie (deși te mai puteau trasa de la distanță). 

    Cât s-au chinuit să elimine cartelele prepaid...pe motiv de teroriști. Apropo, ați mai auzit ceva de teroriști? 

    Cât se chinuie cu tot felul de programe ascunse că sa te traseze pe unde ești de pe Telefonul mobil. 

     

    Acum s-a rezolvat ..Cu Certificatul Verde, au pretextul ca să te traseze oriunde intri și de oriunde ieși și cât stai acolo..la serviciu, la tren, pe aeroport, la magazin, la hotel, la mall, la restaurant și evident și cu cine intri și ieși la aceeași oră ... 

    Pasul doi te pot inocula cu ce substanță vor ei și când vor ei, pe motiv de "booster" și pot face asta foarte des din 6 in 6 luni ...Va urma inocularea copiilor, de la cele mai fragede vârste... 

    Apoi cine se opune devine paria, își pierde jobul, nu poate intra nicăieri ..cum o sa fie de marți în România după ce se votează la noi in parlament, ca 60% din populația României să devină Paria la ea in țară... 

    Nici în "1984" nu era așa ceva.... 

    Astea sunt Fapte ...nu au nimic interpretabil . Sunt Fapte Pure, Realități obiective. Asta se întâmplă. 

    In Italia e deja așa, în Australia e deja așa, în Franța e deja așa , la noi se votează săptămâna viitoare, în SUA e pe cale sa se realizeze ..ultimul termen dat de Biden e 4 ianuarie ...în statele progresiste din SUA se aplică deja la sânge cu mii de oameni dați afară de serviciu, în Germania au fost alegeri și s-a mai întârziat...dar deja se aplică în mare parte. 

    Sigur va urma și UK-ul ...deși în UK mai este presa liberă sau parțial liberă (cum e Daily Mail) ca și în SUA....dar tot îl bagă ei cumva. 

    Ce va urma? Certificatul Verde se va extinde și se va permanentiza ca în orice Coșmar Totalitarist. Franța a votat deja să-l extindă până în August 2022. Apoi îl va extinde din nou și din nou...Așa se va întâmpla în toate celelalte țări...Și dacă nu te lași inoculat din nou și din nou cu câte un nou Booster, din 6 in 6 in luni, îl vor invalida și vei deveni Paria. Nu credeți? 

    Franța. Bilderbergul Macron a decretat, ieri:"Menținerea permisului de sănătate (a certificatului verde) va fi condiționată de doza de rapel (a treia doză) pentru cei peste 65 de ani din 15 decembrie". 

    Deci în Franța, din 15 decembrie, dacă ai peste 65 de ani, Degeaba ai făcut 2 doze de vaccin, vei redeveni brusc un Paria. Nu mai intri in magazine, nu mai intri în gări, nu mai intri în restaurante, nu mai intri în spitale (în afara de urgente), nu mai intri în instituțiile publice, practic nu mai acces nicăieri, dacă nu vei fi Inoculat cu Doza Numărul Trei.... 

    Și vor urma Doza Numărul Patru, Doza Numărul Cinci, samd...Inocularea Populatiei va deveni periodică. 

    Acuma poate e mai clar și de ce s-au cumpărat la noi, 120 de milioane de doze de vaccinuri...la o populație de doar 20 de milioane de locuitori. 

    În SUA, s-a anunțat deja Doza a Patra. Deocamdată "benevolă", așa cum au lansat inițial și Certificatul Verde. Căci la ei, tot ce e anunțat a fi "de bunăvoie", devine în scurt timp, Obligatoriu, iar tot ce e declarat inițial ca fiind "alegerea și opțiunea fiecărei persoane", va fi impus ulterior cu Forța și cu Amenințarea, așa cum o fac acum. 

    Dacă nu te conformezi, devii Paria și ești Interzis peste tot, iar dacă te conformezi, vei deveni Docil și Complet Trasabil. Vor știi permanent unde ești și cu cine ești, căci nu vei mai putea intra nicăieri fără să ți-l verifice ...adică fără să te scaneze ... 

    De fapt, așa cum v-am spus, nu mai e vorba despre vaccin. E vorba despre Controlul Populației. Vor ști permanent unde ești și ce faci cu ajutorul Certificatului Verde, iar odată ce știu locul te vor urmări Live pe camerele de supraveghere, cu Credit Cardul vor ști și ce cumperi, iar de la Telefon vor ști cu cine vorbești la distanță și unde se afla cei cu care vorbești, fără nici o triangulație costisitoare căci și aceia au fost obligați să fie scanați cu Certificatul Verde, ca să poate intra acolo unde sunt. 

    Singura problemă ce le mai rămăsese, cea cu Localizarea Instantanee, cât mai ușoară, cu costuri cât mai mici și în timp real, a oricărei persoane, au rezolvat-o acum, odată cu impunerea brutală a Certificatului Verde. 

    Pasul doi te pot inocula cu ce substanță vor ei și când vor ei, pe motiv de "booster" și pot face asta foarte des din 6 in 6 luni ...Va urma inocularea copiilor, de la cele mai fragede vârste... 

    Dreptul persoanei de a dispune de ea însăși? Un Moft. Dreptul fiecăruia de a alege pentru el și copiii lui? Un Moft. Dreptul la Intimitate și la Viață Privată? Un moft. Dreptul neîngrădit la libera circulație? Un Moft. Dreptul neîngrădit in Instituțiile Publice? Un Moft. Dreptul neîngrădit la Muncă? Un Moft...Toate Drepturi înscrise în Constituție? Mofturi. Constituția? Rahat în ploaie, căci fac ceva pe ea...Vă supuneți dictatului sau veți rămâne fără serviciu și veți muri de foame... .. 

    Asta ca să știți ce vor vota la comanda externă, parlamentarii aleși de voi, marti, când 60% din populația României va deveni Paria la ea in țară...până se va supune ca să poate fi complet Trasabilă și Controlabilă și oricând Reinoculabilă. 

    De Marti, după Vot, Tartori ca Iohannis, Câțu, Barna, Ciolos, Grindeanu, Tudose, Ciolacul sau Dâncu, vor intra în Legendă...alături de toți cei care vor vota așa ceva. 

    1. Si mori ca prostu de Covid!

      Apropo, cartele telefonice exista inca si sunt la liber, cel putin in Romania.

      Cat despre Franta si cei peste 65 de ani, pentru ce sa-i mai urmareasca? Sa le ia pensia? 

      Direcția de vaccinare are și un aspect foarte important material. Pentru 15milioane de doze, statul român a plătit aprox 375milioane de dolari (aprox 25dokari /doza). Dar trebuie 2 doze per cetățean, apoi trei, apoi patru. Banii ăștia ii plătește statul. Se indatorează statul adică indatorează cetățenii. Când te indatoreazi mai mult decât te garantează colegii europeni, prieteni ai băncii mondiale ce se întâmplă, pai începe să îți ia din resurae: păduri, aur, petrol, ce mai ai. Cerealele deja le au prin cumpărarea terenurilor. Acolo e alta poveste interesanta.

      Nu vrei sa mai stai în horă cu ei, embargo de produse si retragere de resurse bănești din țară: firme și investiții. Deci sărăcie, fără resurse natirale, fără bani. Desert sau globalizare: centralizarea controlului, ordinea mondiala spune-i cum vrei. Acolo se ajunge. Vaccinarea e una din direcții. Cine a făcut virusul: americanii, cine da vaccinul (toate 4 sunt americane) deci americanii. Deci ordinea mondiala e coordonata de cine? De democrație. :)  

      Si tratamentul la ATI a unui infectat de Covid cat costa? Importurile de medicamente pentru tratamente nu indatoreaza statul?

      Americanii au facut virusul care a aparut in China?1? 

      Astra Zeneca firma americana?!? 

      Ai falsa impresie ca esti capabil de explicatii coerente.  

      Da, americanii au platit studii in Wuhan care combinau HIV cu spike.

      Mori tu inainte ca prostu, de la vaccin! Bine, nici c-ar fi o mare paguba, la cata prostie congenitala zace in tine!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb