CNCAV: Peste 43.700 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

G.B
Miscellanea / 4 decembrie 2021

Peste 43.700 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunţă, astăzi, că peste 43.700 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 8.103 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson, informează News.ro.

Potrivit CNCAV, de la ultima raportare au fost vaccinate 43.795 persoane, dintre care 8.103 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson, 15.114 cu cea de-a doua doză şi 20.578 cu cea de-a treia.

De asemenea, au fost raportate 24 de reacţii adverse, iar 211 sunt în investigare.

"Nu au fost raportate cazuri severe", au transmis autorităţile.

De la debutul campaniei de vaccinare au fost utilizate 15.095.967 duse de vaccin, fiind complet imunizate 7.508.390 persoane. Alte 7.785.918 au primit prima doză de vaccin, iar peste 1,6 milioane de persoane au făcut doza 3.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Poporul primește aceleași vaccinuri ca politicienii?

    In Slovenia, o persoană care se pretinde a fi o asistentă care denunță, susține că politicienii și alți cetățeni de rang înalt primesc soluție salină în loc de medicamentele experimentale cu ARNm. 

    Într-un videoclip de pe Facebook, care a fost șters de YouTube, femeia care pretinde că este asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, care se ocupă de primirea și gestionarea sticlelor de vaccinuri pentru politicieni, și-a dat demisia și a susținut o conferință de presă pe tema scandal. 

    În timpul conferinței, ea a arătat coduri pe sticle în care fiecare conține 1, 2 sau 3 cifre, apoi a explicat semnificația acelor numere. 

    Numărul 1 este placebo, soluție salină. Numărul 2 este ARNm. Numărul 3 este un stick de ARNm care conține gena onco, legată de adenovirusul care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei care primesc sticla numărul 3 vor dezvolta cancer de țesut moale în termen de doi ani de la primirea injectării. 

    Ea spune că a asistat personal la vaccinarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au primit sticla numărul 1, susținând că au primit soluția salină, un placebo. Așa se explică de ce aceeași persoană administrează injectiile politicienilor atunci când fac poze pentru mass-media. 

    1. da, am urmarit si eu filmarea cu asistenta sefa din Slovenia.

      e interesant, ce sa zic.  

      dupa urmarirea acelui film am luat legatura cu amicii mei anonimi :) sa caute in baza de date seriile din certificatele verzi ale catorva politicieni de la noi  

      in seria de vaccin trecuta in certificatul verde (in partea de jos a datelor ! ) apar mai intai 4 litere, apoi spatiu, apoi 2 litere, apoi spatiu, apoi cele doua cifre la care faci tu referire (01,02 sau 03) , apoi spatiu , apoi o serie de 10 pana la 14 cifre (seria efectiva a vaccinului).  

      amicii inca sapa dupa informatii ...

      alti anonimi sunt de asemenea invitati sa sape dupa informatie si sa o aduca in spatiul public !  

      anonimi = Anonymous

      avem nevoie de ajutorul vostru... daca puteti da jos baza aceea de date (unde sunt stocate certificatele verzi) , patria va va ramane pe veci recunoscatoare  

      Asistenta nu stie ca Slovenia nu este asa de importanta dar toata vrajeala cu vaccinarea este la fenta. Ultima realizare este ca prin telepatie se actioneaza asupra mintii umane si ii transmit informatii subliminale pentru ca corpul celui telepatizat sa produca variantele 4 si 5. Varianta 4 este pentru femei iar varianta 5 pentru barbati. Inca nu au o varianta pentru copii dar este in discutii. Si varianta 4 si 5 conduc la cancer in maxim 6 luni (au zis ca nu are rost sa mai astepte 2 ani). Primul simptom dar ireversibil este o gandire de tip paranoid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb