CNI licitează cu aproape 40 milioane euro lucrări la noul stadion din Craiova

Ziarul BURSA #Sport / 29 iulie 2015

CNI licitează cu aproape 40 milioane euro lucrări la noul stadion din Craiova

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a scos ieri la licitaţie publică lucrările de proiectare şi execuţie pentru noul stadion de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Craiova, valoarea contractului fiind de 166 milioane de lei, respectiv 37,7 milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP.

Investiţia presupune asistenţa tehnică pentru supravegherea lucrărilor, prin specialişti şi diriginţi de şantier pentru obiectivul de investiţii menţionat, din bulevardul Ştirbei Vodă, nr.34, Craiova.

Potrivit sursei citate, termenul de finalizare a proiectului este de 75 de luni de la data atribuirii contractului, finanţarea obiectivului fiind asigurată din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii. Firmele care doresc să participe la licitaţia deschisă îşi pot depune ofertele până pe data de 10 septembrie.

Complexul sportiv, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii, va avea în componenţă un stadion, conceput pentru a putea găzdui competiţii europene şi internaţionale de fotbal, dar care va putea fi folosit şi pentru alte sporturi, precum rugby, oină, hochei pe iarbă, minihochei sau fotbal american. În plus, aici vor putea fi organizate concerte, târguri, expoziţii, evenimente culturale sau sociale.

Stadionul, cu un regim de înălţime parter şi patru etaje, va avea 30.854 locuri pentru spectatori (inclusiv 624 locuri pentru presă, 222 locuri pentru persoane cu dizabilităţi şi 2.186 locuri VIP), o suprafaţă a terenului de 76.971 mp, suprafaţa construită la sol de 21.720 mp şi suprafaţă construită desfăşurată de 41.608 mp. În ceea ce priveşte amenajările exterioare, proiectul prevede platforme de acces pietonal şi zone verzi, căi de acces auto distincte pentru diferitele categorii de utilizatori, 1.200 de locuri de parcare în interiorul complexului şi cel puţin 2.000 de locuri pe o rază de maximum doi kilometri.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb