CNN: Iranul a încercat fără succes să imobilizeze un petrolier britanic

I.V.
Internaţional / 11 iulie 2019

Iranul a încercat fără succes să imobilizeze un petrolier britanic

Cinci nave înarmate iraniene au încercat să imobilizeze un petrolier britanic în apele Golfului Persic miercuri, însă au fost respinse de către o fregată aparţinând Marinei regale britanice (Royal Navy), dezvăluie CNN, relatează AFP.

Iranienii au ordonat petrolierului britanic British Heritage să-şi schimbe traiectoria, un incident care s-a încheiat după ce o fregată britanică şi-a îndreptat armele către navele iraniene pe care le-a somat să se îndepărteze, dezvăluie CNN.

Un avion american a filmat incidentul.

Preşedintele iranian Hassan Rohani a avertizat miercuri Regatul Unit cu "consecinţe", după decizia Londrei de a imobiliza un petrolier iranian în largul Gibraltarului, săptămâna trecută.

Petrolierul Grace 1 a fost imobilizat joia trecută în largul teritoriului britanic, în sudul Spaniei, în urma unei operaţiuni pe care Iranul a catalogat-o drept un act de "piraterie" în ape intrnaţionale.

"Le amintesc britanicilor: voi sunteţi în spatele insecurităţii şi voi veţi suporta consecinţele mai târziu", a ameninţat miercuri Hassan Rohani într-o şedinţă a Consiliului de Miniştri.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. cei care scriu asemenea stiri, precum aceea de mai sus, ar trebui sa-si reciteasca ce au scris si sa-si corecteze greselile. (vezi: "cincii nave inarmate")

    1. Mulțumesc pentru observație, am corectat. O zi bună!

    Comentez si eu ca sa ma bag in seama: cred ca la fel de vinovati precum americanii si aliatii lor care-si baga coada in Orient, sunt acesti lideri spirituali/ayatolahi/ molahi/molari si premolari; sucesc mintile tinerilor din tarile lor care , in majoritate, sunt saraci, semi-analfabeti si eminamente inculti, ii pacalesc ca Profetul a intentionat sa zica X si Y in Coran, le dau un rucsac plin cu "lucruri" printre care si un snur de care, daca trag cand trebuie, li se spune ca 22 de fecioare o sa-i astepte in rai. Imi imaginez ca: 1) daca as avea 16 ani; 2)daca toata viata am mers cu caprele si m-a batut soarele in cap; 3) daca n-am avut vreun model masculin despre care sa spun :" vrea sa ajung ca X"; 4) mi se dau ceva arme si o cauza, oricat de slab fundamentata ideologic ; 5) daca habar n-am ce este vreo cauza fundamentata ideologic, caci aia n-au '"fieraria lui Iocan"; 6) habar n-am ce vrea Coranul de la mine; 7) am vazut gagici doar in poze; 8) ei bune, atunci as fi foarte usor de fraierit; la fel si cei de langa mine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb