CO-PREŞEDINTELE PNL GIURGIU:  "Partidul va intra într-un proces accelerat de reorganizare"

Mina Irina
Politică / 17 iunie 2016

Co-preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat astăzi că partidul va intra într-un proces accelerat de reorganizare, urmând să fie numit un singur preşedinte şi să fie înfiinţate organizaţii locale în tot judeţul, potrivit unor surse din presă.

" (...) De săptămâna viitoare PNL, inclusiv PNL Giurgiu, vor intra într-o nouă fază de dezvoltare şi de reorganizare. Toate cele 20 de filiale judeţene care au rămas la co-preşedinţi vor cunoaşte schimbări în sensul numirii unui singur preşedinte, acest lucru se va întâmpla şi la Giurgiu, ori din acest punct de vedere avem, am datoria să rămân alături de echipă pentru a organiza cât mai bine alegerile parlamentare. (...) Am datoria fie că voi fi în echipa de conducere, fie în executiv, de a participa activ la înfiinţarea organizaţiilor locale acolo unde nu am avut candidaţi pentru că avem 11 localităţi în judeţ în care noi nu am avut organizaţii şi lucrul acesta nu îl mai putem permite, un partid mare, aşa cum este PNL, trebuie să aibă organizaţie în fiecare localitate", a declarat Gheorghe Ştefan.

El a mai precizat că preşedintele interimar al PNL Giurgiu va avea mandat de numire până la "începutul anului viitor, după alegerile parlamentare, când vor avea loc alegeri".

Totodată, el a menţionat că "apreciază" faptul că Dumitru Beianu, co-preşedinte al PNL Giurgiu, şi-a dat demisia din funcţie pentru că "aşa este firesc să îşi asume rezultatul" şi a adăugat faptul că şi alţi patru consilieri judeţeni ai PNL Giurgiu vor renunţa la mandate pentru ca în locul lor "să intre oameni tineri, din teritoriu, care au candidat la funcţiile de primari în judeţ şi care pot învăţa până la alegerile viitoare ce înseamnă administraţie".

"La Consiliul Judeţean îşi mai dau demisia domnul Dumitru Beianu, domnul deputat Marin Anton, Dragoş Ujeniuc şi Cosmin Marciu, le mulţumesc pentru decizie pentru că astfel am dat posibilitatea ca în locul nostru, trecând pe poziţii eligibile, în CJ, să vină oameni din teritoriu, să vadă ce înseamnă administraţie", a încheiat Gheorghe Ştefan.

În ceea ce priveşte activitatea în Consiliul Local Giurgiu unde PNL a obţinut şapte mandate din 21, 11 fiind ale PSD şi trei ale ALDE, Gheorghe Ştefan a precizat că nu va negocia un post de viceprimar pentru că nu este în postura de a "negocia în genunchi" şi nu înţelege "de ce să vrem să fim şefi dacă am mâncat bătaie", conform aceloraşi surse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb