Comitet de urgenţă în turism

C.P.
Politică / 18 aprilie 2010

Turiştii români aflaţi în afara graniţelor ţării şi turiştii străini din România afectaţi de închiderea spaţiului aerian al mai multor ţări din Europa, inclusiv al României, pot apela, începând de astăzi, un telefon gratuit, 0800 868 282, pus la dispoziţie de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, telefon la care se pot obţine informaţii utile legate de oportunităţi de cazare şi transport către ţara de origine.

La iniţiativa ministrului Elena Udrea, în cursul zilei de astăzi a fost constituit un comitet de urgenţă în turism, comitet din care fac parte reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, ai Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi ai Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural şi Ecologic.

Membrii comitetului de urgenţă au convenit să pună la dispoziţia turiştilor străini aflaţi în România, până la rezolvarea problemelor de transport spre ţările de origine, oferte de cazare cu reduceri de 50% în oraşele din ţara noastră cu aeroporturi internaţionale, precum şi informaţii despre cursele operate de SNCFR şi de principalii operatori români de transport rutier de persoane în Europa.

Referitor la turiştii români care se gasesc în străinătate, operatorii români de transport rutier de persoane au asigurat comitetul de urgenţă că vor suplimenta cursele spre România pentru a asigura toate cererile formulate de români în acest sens. Deasemenea, agenţiile româneşti de turism care au grupuri de turişti sau turişti individuali în străinătate sunt în contact cu aceştia şi se preocupă de aducerea lor în ţară. Nu în ultimul rând, birourile de turism ale României din străinătate se găsesc la dispoziţia turiştilor români care caută soluţii pentru a reveni acasă, urmând să le furnizeze acestora infomaţii utile legate de oportunităţi de cazare, transport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb