Comnord Development a demarat lucrările pentru Quartier du Nord, noul proiect rezidenţial din nordul Bucureştiului

T.B.
Companii / 5 iulie 2023

Comnord Development a demarat lucrările pentru Quartier du Nord, noul proiect rezidenţial din nordul Bucureştiului

Comnord Development a lansat vânzările în complexul Quartier Du Nord, noul proiect rezidenţial de lux localizat în nordul Bucureştiului. Lucrările de execuţie sunt planificate să înceapă anul acesta în luna septembrie, investiţia proiectului fiind estimată la peste 30 milioane de euro.

Amplasat pe malul Lacului Tei, în inima polului de business Pipera-Floreasca, Quartier du Nord se află la doar 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Pipera, în proximitatea unor proiecte-ancoră de birouri. Construit pentru cei care vor să economisească timpul petrecut în trafic, Quartier du Nord va beneficia de toate facilităţile necesare unui proiect, oferind comunităţii toate facilităţile unei vieţi urbane moderne precum: proximitatea faţă de şcoli, galerii comerciale, vedere panoramică spre lac, finisaje premium şi peste 2.000 mp de spaţii verzi.

Amplasat pe un teren de 5900 mp, ansamblul cu regim de înălţime P+6/6D+ET 7R va livra în total 129 de unităţi rezidenţiale, de la studiouri şi apartamente cu grădină privată, până la apartamente de 4 camere, precum şi duplexuri. Proiectul, de tipul gatted community, ce oferă o panoramă asupra Lacului Tei, va fi certificat Green Home şi va beneficia de 162 de locuri de parcare subterane, un parc propriu cu loc de joacă pentru copii de aproximativ 2400 mp, pompe de căldură aer-apa pentru încălzire şi răcire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrică aferent părţilor comune, acces securizat, supraveghere video, finisaje de lux, etc.

Comnord Development a proiectat Quartier du Nord respectând cerinţele de mediu, sustenabilitatea fiind unul dintre obiectivele principale ale companiei. Astfel, clădirea se bucură de o eficienţă energetică deosebită datorită materialelor şi tehnologiilor moderne, care facilitează o amprentă scazută de CO2 şi un consum redus de energie.

Compania imobiliară Crosspoint Real Estate va asista în exclusivitate Comnord în procesul de vânzare a ansamblului Quartier du Nord. "Zona de nord a Bucureştiului rămâne reperul absolut pentru clienţii segmentului premium, iar Quartier du Nord oferă, pe lângă localizarea ideală, locuinţe sustenabile la standardele înalte ale secolului 21. O dovadă în plus a calităţii pe care o oferă Quartier du Nord este că, în doar două luni de la lansare, proiectul este vândut în proportie de 40%.", spune Alin Popa, Director, Residential Agency, Crosspoint Real Estate

"Ca şi în cazul proiectelor noastre anterioare, în centrul viziunii noastre se află un angajament faţă de confortul clienţilor noştri, de sustenabilitate şi de viaţă responsabilă. Acest proiect prezintă dedicarea noastră pentru a crea o fuziune armonioasă între traiul exclusivist şi designul sustenabil. Cu o infrastructură sustenabilă şi tehnologii de ultimă generaţie întreaga comunitate se va bucura de confortul şi eleganţa proiectului şi, în acelaşi timp, va contribui la un viitor mai verde.", declară Cosmin Dinescu, partener şi CEO al Comnord Development.

Livrările pentru Quartier du Nord sunt planificate pentru trimestrul IV 2025.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb