Compania "Alexuta Com" va investi 10 milioane de euro în şase supermarketuri în Capitală

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 16 august 2007

Compania Alexuta Com SRL va investi până la sfârşitul anului viitor 10 milioane euro în şase magazine de tip discount în Capitală, primul dintre ele fiind inaugurat miercuri în Drumul Taberei, după o investiţie de 300.000 euro, a spus pentru NewsIn, Cristian Mardar, administratorul companiei. Magazinul deschis ieri în Drumul Taberei, cu o suprafaţă de 320 metri pătraţi şi 5.000 de produse la vânzare, este cel mai mic dintre cele şase pe care compania le va deschide în Capitală sub numele "Magazin European".

"Vrem să inaugurăm magazinele din 60 în 60 de zile, următorul va fi deschis în Berceni unde vom investi cam 1,5 milioa­ne euro pentru un magazin cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi", a mai spus Mardar.

El a adăugat că cel mai mare dintre magazine va fi deschis în zona Bucur - Obor unde investiţia va fi de 3 milioane euro, iar suprafaţa supermarketului va fi de 5.000 metri pătraţi. Alexuta Com va mai deschide până la finalul lui 2008 magazine în zonele Sălăjan, Gara de Nord şi 1 Mai, a mai spus Mardar. Toate cele şase supermarketuri din capitală se vor numi "Magazin European"

Magazinul din Drumul Taberei are 40 de angajaţi, cel din Bucur - Obor va avea 400, iar cele şase din Capitală vor avea în total 1.100 de angaţi şi vor fi deschise non-stop.

Compania intenţioanează să deschidă magazine şi în Ploieşti, Piteşti şi Constanţa, însă nu s-a stabilit nimic sigur, a mai precizat administratorul companiei.

Alexuta Com este o companie înfiinţată în toamna anului 2005 de Cristian Mardar în calitate de asociat unic şi adminis­trator. Cifra de afaceri în 2005 a fost de 1,4 milioane euro. în 2006 a atins 2,8 milioane euro, iar în prima parte a anului 2007 estimările sunt de peste 3 milioa­ne euro, a mai spus Mardar. Firma se mai ocupă şi cu importul, exportul şi producţia de tâmplărie PVC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb