Compania Donalam, membră a AFV Beltrame Grup, recrutează forţă de muncă pentru combinatul de la Târgovişte

G.D.
Companii / 6 octombrie 2022

Compania Donalam, membră a AFV Beltrame Grup, recrutează forţă de muncă pentru combinatul de la Târgovişte

Compania Donalam, membră a AFV Beltrame Group trece printr-o perioadă de transformare complexă, atât din punct de vedere operaţional, cât şi din perspectiva resurselor umane, conform unui comunicat remis redacţiei. De la preluarea combinatului din Târgovişte în primăvara acestui an şi până în prezent, numărul de angajaţi ai companiei a crescut semnificativ, până la finalul anului obiectivul este de a ajunge la un număr de 730 de angajaţi. Astfel, în lunile următoare, compania accelerează procesul de recrutare de personal.

Potrivit sursei citate, locurile de muncă disponibile se adresează atât persoanelor cu studii medii, experienţa în domeniu nefiind obligatorie, cât şi absolvenţilor de studii superioare. Din punct de vedere geografic, campania vizează locuitorii municipiului Târgovişte şi din localităţile limitrofe, dar şi candidaţi din alte zone, dispuşi să facă naveta sau să se relocheze.

Combinatul de la Târgovişte şi-a reluat activitatea în luna iunie, readucând România pe harta producătorilor de oţel beton. Astfel, pentru a acoperi nevoile de producţie si pentru a lucra la flux normal, este nevoie de creşterea semnificativă a echipei: operatori laminare, oţelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. De asemenea, compania angajează şi absolvenţi de studii superioare, specialişti în diverse domenii ale ingineriei - metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică şi civilă.

"Problema deficitului de personal nu a ocolit sectorul nostru de activitate. Este foarte dificil să mai găsim specialişti în domeniu, în lipsa unui sistem educaţional care să pregătească tineri pentru aceste meserii specifice. Strategia noastră este pe de-o parte, de a atrage oameni noi în echipă, indiferent de domeniul sau nivelul calificării, şi de a investi în calificarea lor la locul de muncă. Suntem într-o continuă căutare de noi colegi iar în următoarele luni vom creşte constant echipa.

Pe de altă parte, dorim să ne implicăm activ în atragerea tinerilor şi în formarea noilor generaţii de metalurgişti, alături de autorităţi şi de instituţiile de învăţământ", a declarat Liliana Bica, Director Resurse Umane, Donalam.

Pe lângă cursurile de pregătire de care vor beneficia, noilor angajaţi li se oferă un pachet salarial şi de beneficii competitiv (care include asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanţă diverse prime şi sporuri etc.), şi un mediu de lucru care promovează incluziunea, în care activitatea se desfăşoară în condiţii de siguranţă, alături de o echipă de profesionişti, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb