Compania Philips Domestic Appliances îşi schimbă numele în Versuni

G.D.
Companii / 17 februarie 2023

Compania Philips Domestic Appliances îşi schimbă numele în Versuni

Philips Domestic Appliances anunţă schimbarea numelui companiei în Versuni. Noul nume reprezintă un parcurs firesc, după ce compania Philips Domestic Appliances a devenit independentă în septembrie 2021, conform unui comunicat remis redacţiei. Deşi identitatea vizuală a companiei se schimbă, misiunea sa de a transforma orice casă în "acasă" rămâne aceeaşi. Versuni păstrează licenţa Royal Philips şi va continua să utilizeze marca Philips, precum şi Saeco, Gaggia şi Philips Walita, pentru produsele şi serviciile sale. De asemenea, consumatorii au posibilitatea să folosească în continuare şi produsele celorlalte mărci: Preethi, L'OR Barista şi Senseo®.

"Versuni începe un nou capitol, ca o continuare firească a statutului de companie de sine stătătoare", a declarat Henk Siebren de Jong, CEO Phillips Domestic Appliances. "Ne-am luat angajamentul de a oferi cele mai bune soluţii posibile pentru clienţii noştri şi vom continua să îi surprindem cu inovaţii care fac viaţa acasă mai bună, mai uşoară şi mai sănătoasă. Pe măsură ce lumea evoluează într-un ritm fără precedent, un lucru va rămâne constant - nevoia universală de a ne simţi acasă. Şi, în timp ce ne continuăm călătoria ca Versuni, extinzându-ne poziţia de lider de piaţă şi explorând noi oportunităţi, ne simţim norocoşi să ajutăm consumatorii să transforme casele în cămine."

Potrivit sursei citate, Philips Domestic Appliances are o misiune simplă, puternică şi consecventă: transformarea caselor în cămine. Aceasta continuă să fie şi misiunea companiei Versuni. Misiunea aceasta este de fapt sursa de inspiraţie a noului nume al companiei, un nume bazat pe două cuvinte care reflectă semnificaţia de "acasă" pentru mulţi oameni. Versuni dă o nouă turnură cuvântului UNIVERS. Compania consideră că "acasă" înseamnă mai mult decât patru pereţi şi un acoperiş. Este vorba despre a avea un loc pe care îl poţi numi cu adevărat al tău. Versuni reflectă, de asemenea, cuvântul UNIVERSAL. Pentru că, indiferent unde locuim, cu toţii avem nevoie de un spaţiu confortabil, căruia să simţim că îi aparţinem.

Noul nume al companiei este un pas important după desprinderea de Royal Philips în septembrie 2021 şi achiziţionarea de către Hillhouse Capital, o firmă globală de investiţii care se concentrează pe sprijinirea companiilor în a obţine o creştere durabilă şi sustenabilă, prin inovaţie şi abilitare digitală. Noua denumire a companiei va fi implementată la nivel mondial, pe parcursul anului 2023, şi va fi susţinută de identitatea vizuală nouă şi distinctă a companiei.

Versuni aduce împreună echipe de oameni pasionaţi, care se mândresc să descopere, să proiecteze şi să livreze produse premium, care cultivă sentimentul de "acasă". Produse care respectă cerinţele EcoDesign şi care reflectă angajamentul companiei de sustenabilitate, concentrându-se pe trei aspecte principale: economia circulară, acţiunea asupra mediului şi gospodăriile insuficient echipate.

Versuni, cu sediul central în Olanda, este prezentă în peste 100 de ţări şi deţine centre de inovare, producţie şi comercializare în întreaga lume. Cu peste 900 de brevete pe numele său, portofoliul companiei cuprinde aparate de bucătărie, de preparare a cafelei, climatizare, îngrijire a hainelor şi a podelelor, subliniază sursa citată.

Compania a lansat o multitudine de aparate de uz casnic de succes, care răspund nevoilor în schimbare ale consumatorilor şi oferă inovaţii de top în clasa lor. Printre acestea se numără staţia de călcat cu abur Philips PerfectCare Elite, care le-a permis consumatorilor să calce de două ori mai repede, purificatorul de aer Philips, pentru a respira un aer mai curat acasă, aspiratorul Philips SpeedPro Max, care încorporează un sistem revoluţionar de curăţare uscată şi umedă, espressoarele automate Philips LatteGo, Saeco Xelsis Suprema, L'Or Barista şi Senseo pentru a savura oricând cafeaua preferată. Sub numele de Philips Domestic Appliances, compania a introdus pe piaţă categoria Airfryer şi a lansat cu succes inovaţii precum Philips Air Cooker Seria 7000, care oferă gust şi sfaturi excelente de nutriţie, prin intermediul unei aplicaţii conectate, precum şi Aspiratorul fără fir Philips AquaTrio Seria 9000, care curăţă orice tip de podea şi spală podelele dure în timp ce aspiră, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb