Compania Syscom 18 anunţă exporturi de 2,5 milioane euro pentru 2014

F.A.
Companii / 18 decembrie 2013

Compania locală de automatizări industriale şi sisteme de măsurare Syscom 18 a semnat contracte de export pentru anul viitor a căror valoare se ridică la aproximativ 2,5 milioane euro, se arată într-un comunicat de presă.

"Din estimările noastre şi contractele deja încheiate, ne aşteptăm ca anul viitor să fie mai bun comparativ cu 2013. Pentru 2014 avem deja contracte semnate în valoare de 5,5 milioane euro, dintre care 2,5 milioane euro sunt pentru proiecte în afara ţării. Astfel, am semnat contractul pentru staţia fiscală de măsurare gaze Ungheni, gazoductul Iaşi-Ungheni", a declarat Ion Andronache, directorul general al companiei.

Conducta de gaze Iaşi-Ungheni, un proiect în valoare totală de 26,5 milioane de euro, acoperă 10,5 km pe teritoriul Republicii Moldova, iar în partea de sud traversează râul Prut pe o distanţă de 134 de metri, potrivit sursei citate.

Totodată, compania a primit o comandă pentru sisteme fiscale de măsurare a produselor petroliere în Congo, precum şi o altă comandă pentru un proiect de amploare constând în livrarea de skiduri fiscale de măsurare a motorinei pentru o insulă artificială în Abu Dhabi, se mai arată în comunicat.

În ultimii şapte ani, Syscom 18 precizează că şi-a extins activităţile în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord executând lucrări şi livrând echipamente în Siria, Iordania, Iran, Libia, Bahrain, Kazahstan, Irak, Algeria.

În privinţa rezultatelor la export înregistrate la final de 2013, acestea s-au ridicat la circa 2,4 milioane euro. Syscom 18 a finalizat staţia fiscală de măsurare gaze de la Russe, gazoductul Giurgiu-Russe, beneficiarul fiind compania bulgară de stat Bulgartransgaz. Compania a finalizat de asemenea skiduri pentru produse petroliere pentru o termocentrală în Irak.

"Cu toate că anul acesta am derulat o serie de proiecte importante, per total 2013 a fost însă un an extrem de dificil în special din cauza întârzierilor foarte mari în aprobarea bugetelor companiilor cu capital de stat. Licitaţiile pentru investiţii au început practic de-abia în august-septembrie", concluzionează domnul Andronache.

Cel mai nou proiect finalizat în 2013 este automatizarea noului depozit de la Giurgiu, GPL Gaz Terminal Giurgiu, inaugurat pe 11 decembrie, în prezenţa autorităţilor locale din Giurgiu şi a conducerii firmei BULMARKET Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb