Companiile semifinaliste ale programului "Made in Romania" au fost desemnate

S.B.
Piaţa de Capital / 4 august 2021

Companiile semifinaliste ale programului "Made in Romania" au fost desemnate

Programul Made in Romania şi-a desemnat cele 50 de companii semifinaliste dintr-un total de peste 300 de companii antreprenoriale nominalizate, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Aflat la cea de-a patra ediţie, programul a reconfirmat succesul în creştere în rândul comunităţii de afaceri din România printr-un număr de companii semnificativ mai mare înregistrat comparativ cu ediţia precedentă. De astăzi până pe 31 august, publicul va decide compania care se va număra printre cele 15 finaliste ale ediţiei din acest an.

"Un obiectiv major al Bursei de Valori Bucureşti este poziţionarea sa ca principal canal de finanţare pentru companiile antreprenoriale locale. Programul Made in Romania dezvoltat de Bursa de Valori Bucureşti încă de acum 4 ani creează cadrul perfect în care antreprenorii români îşi pot promova business-ul şi îşi pot duce afacerea la un noul nivel de dezvoltare prin atragerea de finanţare de pe piaţa de capital. O dovadă certă a succesului în creştere al programului Made in Romania este numărul de companii din ce în ce mai mare care se înscriu în Program, în fiecare an. Peste 300 de companii au făcut parte din Programul ediţiei de anul acesta şi acum suntem în etapa în care cunoaştem numele celor 50 de semifinaliste. Felicitări tuturor companiilor înscrise în Program şi mult succes în etapa de Vot al Publicului!" a declarat Radu Hanga, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.

În prima etapă a programului Made in Romania, derulată între 22 aprilie şi 30 iunie, antreprenorii români, partenerii şi susţinătorii, angajaţii companiilor româneşti, precum şi membrii Comitetului de Nominalizare au desemnat un numărtotal de 318 companii prin platforma www.investingromania.com. Dintre acestea, aproape un sfert sunt din sectorul IT&C, 16% activează în comerţ, 9% în domeniul serviciilor, iar restul din alte domenii precum agricultură, sănătate, home&deco, construcţii, etc. Ca distribuţie geografică, cea mai mare parte a companiilor nominalizate este din Bucureşti (42%), urmând Cluj (8%), Braşov şi Ilfov cu câte 5%. Cele 50 de companii semifinaliste au fost selectate, dintre toate aplicaţiile primite, prin votul membrilor Comitetului de Nominalizare.

Adrian Tănase, Directorul General al Bursei de Valori Bucureşti, a declarat: "Made in Romania este unul dintre proiectele cheie ale Bursei de Valori Bucureşti şi prin intermediul său ne dorim să creăm o comunitatemai mare de antreprenori români care să descopere beneficiile finanţării prin piaţa de capital. Începând cu această ediţie a Programului Made in Romania am integrat componenta de digitalizare, astfel că avem acum o platformă digitalizată Made in Romania care reuneşte toţi actorii care pot sprijini antreprenorii români să îşi găsească cea mai potrivită soluţie de finanţare pentru business-ul lor şi, totodată, să le ofere consultanţa de care au nevoie pentru a-şi organiza mai bine business-ul. Ne bucurăm că un număr atât de mare de companii s-au înscris în program, ne bucurăm să vedem că acestea provin din domenii-cheie ale industriei româneşti, felicitări celor 50 de companii semifinaliste şi abia aşteptăm să aflăm numele celor 15 companii finaliste."

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Programul asta e pepiniera viitoarelor petarde de pe AeRo.

    1. In mare asa este, insa vor mai scapa una-doua de calitate pana la urma iar oamenii probabil ca vor realiza acest lucru. Important este sa identificam cu 5-10 ani inainte cine va avea un viitor real si cine nu, si atunci putem spune ca n-a fost chiar degeaba.

      Contrarule, n'ai plecat in concediu?

      De frica, stai cu ochii pe portofoliu ca pe butelie : D 

      Stau cu ochii pe al tau si cu o mana pe telefon, gata sa sun ambulanta.

      O vara placuta sa ai! 

      Multumesc, la fel si tie!

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb