Complexul imobiliar ARAD PLAZA, în valoare de 12 milioane euro, se lansează joi

Alexandru Costea
Companii #Imobiliare / 15 decembrie 2015

Complexul imobiliar ARAD PLAZA, în valoare de 12 milioane euro, se lansează joi

Wallberg Properties va lansa joi ARAD PLAZA, un proiect imobiliar în valoare de 12 milioane de euro, situat în zona centrală a Aradului, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

ARAD PLAZA oferă 107 apartamente, în trei imobile de tip S+P+4+2, amplasate pe o suprafaţă de jumătate de hectar, pe principalul bulevard al Aradului. De asemenea, din cei 19.216 metri pătraţi construiţi, 1.200 au destinaţia office pe sistemul SoHo (small office / home office), pentru cei cu profesii liberale, conform sursei. Clădirea mai dispune de 142 locuri de parcare şi 66 de boxe.

Proiectul este construit din surse financiare proprii de către dezvoltatorul imobiliar şi cu accesarea unei finanţări de 4 milioane de euro acordată de Garanti Bank.

Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătraţi în ansambluri rezidenţiale premium din Arad, Cluj şi Braşov, cu investiţii de peste 40 de milioane de euro, mai arată comunicatul.

Valentin Morar, CEO al Wallberg Properties: "Acest proiect este unic din mai multe puncte de vedere. Este la kilometrul zero în Arad, este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, peste 1.400 metri pătraţi, iar investiţia noastră este una de mare anvergură. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale. Acest proiect va fi unul emblematic pentru Wallberg şi ne dorim să devină un simbol pentru oraşul Arad".

Complexul imobiliar este proiectat de arhitectul Bogdan Drig.

"Dezvoltat piramidal, pe diverse paliere şi în diverse forme, acest proiect este dus tocmai la polul opus conceptelor care au dominat oraşele-dormitor, uniformizate şi uniformizante, ale comunismului şi post-comunismului ultimei jumătăţi de secol", potrivit sursei citate.

Deţinut de omul de afaceri arădean Valentin Morar, grupul de companii Wallberg Properties a rezultat în urma divizării grupului Bermo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb