Complice.ro: Evenimentele corporate cu componentă experienţială, motor de creştere accelerată în primul trimestru al anului

F.D.
Companii / 25 aprilie

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Oana Pascu, fondator Complice.ro

Complice.ro, curator şi furnizor de experienţe pentru persoane fizice şi companii, încheie primele 3 luni ale anului cu o cifră de afaceri dublă (+109%) faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dinamica pozitivă este atribuită atât interesului tot mai ridicat al companiilor de a-şi consolida cultura organizaţională prin intermediul evenimentelor cu componentă experienţială, cât şi creşterii semnificative a bazei de clienţi individuali (+90%), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Pe fondul deschiderii şi mai mari atât din partea clienţilor rezidenţiali care aleg experienţele ca variantă inedită de cadou sau pentru ei înşişi, cât şi a clienţilor corporate care integrează experienţele în strategiile HR de recompensare, retenţie şi motivare a angajaţilor, Complice.ro îşi dublează afacerile din primele 3 luni ale anului. Astfel, în perioada ianuarie-martie 2024, numărul total de comenzi a crescut cu peste 80%, iar valoarea medie a comenzii a ajuns la 288 euro faţă de 246 euro în aceeaşi perioadă a anului precedent.

"Creşterea nivelului de stres la locul de muncă este o preocupare importantă în 2024 pentru majoritatea angajaţilor, alături de schimbările pe care le aduc transformările tehnologice şi lipsa conexiunii şi a sentimentului de apartenenţă cauzate de munca la distanţă sau în format hibrid. În 2024, companiile îşi doresc nu numai să ţină oamenii, să crească retenţia, dar şi să îi ţină uniţi; se vorbeşte tot mai mult de sustenabilitate umană, care se referă la eforturile angajatorilor de a crea un mediu sănătos de muncă şi durabil din punctul de vedere al capitalului uman", precizează Oana Pascu, fondator Complice.ro

Numărul de companii care au ales experienţele în strategia de recompensare, retenţie şi motivare a angajaţilor a crescut cu peste 20% în primele 3 luni ale anului, iar 80% dintre comenzi provin de la clienţi recurenţi. Cele mai multe solicitări au venit de la companii din domeniile IT, retail si industrii creative.

"Evenimentele de business, la birou sau în afara lui, creează contextul perfect pentru ca oamenii să se conecteze, să se cunoască, să colaboreze, să comunice mai bine. Avem solicitări inclusiv pentru evenimente în străinătate, motiv pentru care extindem şi portofoliul de experienţe internaţionale. Este nevoie, însă, de recurenţă, adică de integrarea recurentă în strategiile HR de retenţie şi apreciere a acestor iniţiative de tip experienţial care aduc echipele împreună. De asemenea, o tendinţă tot mai evidentă pe care o observăm este de a marca evenimentele semnificative din viaţa angajaţilor, cum ar fi zilele de naştere, venirea pe lume a unui copil, aniversările de căsătorie sau alte momente speciale", mai adaugă Oana Pascu.

În primele 3 luni ale anului, pachetele de tip Flexi Box se menţin în topul preferinţelor clienţilor individuali ca opţiune de cadouri pentru cei dragi, cât şi în topul clienţilor corporate când vine vorba de cadouri, premii ori recompense pentru angajaţi, clienţi sau parteneri de business. Pachetele Flexi Box sunt foarte versatile pentru ca ele conţin zeci de experienţe din categorii diverse (adrenalină, gourmet, relaxare, călătorii, sport, outdoor etc) într-un buget predefinit, iar persoana care primeşte un astfel de pachet îşi alege singură experienţa preferată.

Potrivit Complice.ro, cele mai alese experienţe atât de către clienţii individuali, cât şi corporate, din cadrul pachetelor Flexi Box sunt experienţele de driving cu adrenalină (karting, offroad pe circuit, driving virtual într-un simulator etc), dar şi experienţele de tip gourmet (precum degustări private de vin la crame, de whiskey ori ateliere de bere craft, cine în locaţii inedite etc). Astfel, pe baza interesului tot mai crescut al clienţilor care se orientează spre experienţe din aceste categorii, în luna aprilie Complice.ro introduce 2 noi pachete de tip Flexi Box specializate, Driving Box, respectiv Gourmet Box, care conţin exclusiv opţiuni de experienţe din aceste categorii.

Experienţe noi în Sibiu, Braşov şi ... Dubai. "Teatru la voi acasă", cea mai aleasă experienţă în primele 3 luni ale anului

Complice.ro extinde în primele 3 luni ale anului opţiunile la nivel naţional, dar şi internaţional. Printre cele mai noi experienţe introduse în portofoliu se numără atelierul privat de pâine artizanală cu maia, experienţa de organizare a spaţiului personal, cina oflactivă sau experienţa de Face Yoga, dar şi Braşov Box şi Sibiu Box - pachete flexibile, cu experienţe ce au loc în Braşov, respectiv Sibiu, din diverse categorii, destinatarul putând să îşi aleagă experienţa favorită. O altă noutate în portofoliul Complice este experienţa de scufundare în gheaţă bazată pe metoda Wim Hof, o sesiune inedită care testează limitele şi provoacă atât fizic, cât şi psihic. De asemenea, Complice a extins şi experienţele cu componentă turistică externă, cu două croaziere experienţiale în Dubai, cu zbor inclus, cu plecări între decembrie 2024 - martie 2025.

În primul trimestru al anului, vizionarea unei piese de teatru online pe baza unui cod unic de acces a fost pachetul experienţial cel mai accesat de clienţii individuali atât pentru a fi oferit cadou, cât şi pentru ei înşişi.

"Dezvoltarea permanentă a portofoliului de experienţe, extinderea opţiunilor la nivel naţional, în principalele oraşe, dar şi în afara ţării rămâne o direcţie importantă pentru noi în 2024. Pentru Sibiu şi Braşov, am gândit chiar pachete de tip Flexi Box, cu zeci de variante de experienţe cu localizare geografică în zonă. Estimăm că experienţele internaţionale vor deveni din ce în ce mai accesate de clienţii care îşi doresc să facă şi mai memorabile călătoriile şi să lege vizita anumitor locuri de nişte experienţe inedite. În acest sens, am gândit şi nişte pachete experienţiale predefinite, croazieră în Dubai cu zbor inclus pentru 2 persoane, fiind cea mai nouă experienţă introdusă în portofoliul nostru", spune Oana Pascu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb