COMUNICAT ASOCIAŢIA INVESTITORILOR LA SIF-URI AISIF face plângere penală împotriva lui Drăgoi şi Buică

Piaţa de Capital / 15 septembrie 2021

Asociaţia Investitorilor la SIF-uri (AISIF) a depus pe data de 13 septembrie 2021 o plângere penală împotriva directorului general al SAI Muntenia, administratorul SIF Muntenia (SIF4), Nicuşor Buică, şi lui Bogdan Drăgoi, preşedintele Consiliului de Administraţie şi director general la SIF Banat Crişana (SIF1), pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute la art. 272 alin (1) lit b), la art. 279 alin (1) lit a) din Legea nr. 31/1990 a societăţilor, precum şi la art. 297 alin (1) Cod penal în forma agravată (abuzul în serviciu), prevăzută de art. 309 Cod penal.

Obiectul plângerii îl constituie acţiunile de delapidare a patrimoniului SIF Muntenia (SIF4) săvârşite de către conducerea acesteia prin plata multor comisioane, fără o raţiune economică, unor SAI-uri cu scopul real de a cumpăra acţiuni proprii pentru a fi utilizate la vot în adunările generale.

Opinia Cititorului ( 70 )

  1. Sa vedem daca aceasta cooperativa infractionala, asa cum se lauda ca sunt mari securisti protejati la parchete, vor scapa.

    Bravo AISIF! Daca procurorii n-au curaj sau interes, sa se auto-sesizeze, acum exista o plangere. 

    Imi inchipui ca acesta este doar inceputul.

    1. Exact

      SA DEA DOMNUL....MINCIUNA NU SE POATE AUTOSUSTINE LA NESFARSIT

    In sfarsit actiune, nu doar articole in Bursa si comentarii pe marginea lor

    1. Mai Vasile, "articole in Bursa si comentarii pe marginea lor" nu-i putin lucru...Ia uita-te la altii, au si ei "articole in Bursa si comentarii pe marginea lor"? Sau nu, n-au nimic, n-au decit elogii la adresa celor dati in judecata? Pai vezi mai, Vasile, ca vorbesti cu pacat?

      Make, cu articolele aatea nu se face primăvară. Cu comentariile nici atât. Nu zic că nu sunt bune sau nu trebuie articolele, dsr trebuie și ceva mai energic.

    Marele "elvețian", Bogdan Juravle de la SWISS Capital, a ajutat a primit comision de delapidare de 12,55% pe an, timp de ȘAPTE ANI. Nimeni nu-i face lui plângere penală? El deținând acțiuni SIF4, cu banii SIF4, a votat niște infractori care i-au dat tocmai lui comisionul ăla în formă de mită. Rezultatul a fost delapidarea SIF4. Juravle nu riscă închisoare???

    1. SIF deschis in care banii si influenta sunt cu circuit inchis.

      ...

    Cat de prost sa fii ca sa faci o asemenea plangere? Daca tot e plangere cu anunt, eu zic sa publice Bursa tot continutul, ca sa intelegem si noi cum s-a facut delapidarea. Ca daca stabileste organu' ca nu e nicio delapidare, ii mananca puscaria pe astia de la AISIF. Ce-au zis ei: ba, sa punem de-o asociatie, s-o numim pompos si s-o dam la apa, ca noi, ca investitori, pe persoana fizica, nu putem sa facem plangere penala cu semnatura noastra, ca ne mananca puscaria. Ne mananca Buica si Dragoi ca pe trufe.

    Da' eu zic ca o sa-i manance oricum puscaria, ca AISIF nu e vreun paravan din titan fata de mana lunga a legii! Pe cand si o asociatie a investitorilor la Fondul Proprietatea? S-o numesca AIFP. Sa aiba si Franklin Templeton o potaie de paza care sa-l ia la puricat daca nu cumpara instant la orice latrat! 

    1. Reprezentantul grupului infracțional a răspuns de îndată. Vă mai dați viteji securiști în continuare, cu amenințări la proprii acționari, nu? Nu-ți face griji... s-a scris destul, chiar în comentariul de mai sus, despre subiectul delapidarii.

      Prostovan mic... de când cine face plângere la infractori riscă pușcărie? :))

      Da' naiv mai poti fi, amice!

      Daca tot vrei un raspuns, pune-ti si tu alea doua bile in functiune si poate intelegi ce-ti scriu in continuare: ... de cand aia fac ce vor in tara asta.

      Acu' ai priceput?! 

      Pai bine, ma, aia de la AISIF care fac plangere nu s-au gandit si ei ca nu prea au cu ce? Gruparea Madadi-Munteanu-Pop etc. degeaba se crede desteapta, ca nu vede groapa pe care o sapa unora, dar in care vor cadea ei insisi. Pai ce facea gruparea cu pricina cand solicita intalniri particulare cu conducerea sifurilor in scopuri nobile? Care scopuri? Va spun eu: consolidarea legaturilor si imbunatatirea dialogului cu siful pentru ca gruparea sa contribuie, prin toate mijloacele legale (nu-i asa?), la sprijinirea si imbunatatirea activitatii de investitie a sifului. Adica gruparea doreste ea sa faca pe administratorul si sa ceara o grabnica investire in niste actiuni. Ghiciti ale cui? Nu-i asa ca nu era o propunere de delapidare, ci o investire sanatoasa, pentru protectia milioanelor de investitori?

      Ei, ce zici? Vezi ceva de puscarie la orizont sau nu? Da' sa stii ca nu e nevoie chiar de binoclu, mai este ceva si mai aproape si mai evident. Dar nu e cazul sa explic mai mult. Sa lasam organele sa-si faca treaba. Nu-i asa ca pe asta s-a bazat gruparea? Ca plangerile sunt unidirectionale si ca n-au alura de bumerang. Cine a semnat plangerea? Nea Munteanu, nea Pop? Madadi a ramas dupa cires? Mai mult ca sigur, ca nu pare prea tapan pe picioarele lui.  

      Mai netotule, de ce ti-e tie frica sa spui prostiile pe care le spui?

      Ti-e frica ca te baga la parnaie?! Nu vezi ca in felul asta te contrazici? Ca adica nu poti sa faci ce vrei in tara asta?! Voi ati mai fost la puscarie, mamicule! Ia intreaba-l pe Lakis, a fost sau nu a fost la puscarie? Ce inseamna asta, ca "aia fac ce vor in tara asta"?! 

      Simpla trancaneala de baba incompetenta.

      Esti plin de argumente, nenicule! Iti cam clantane dintii! Stii tu de ce!

      Bine.

      Adica, bine babo!

      Deci Madadi vrea sa facă el negoț cu voturi în locul Swiss Capital? Cum și-a închipuit acest om că o să meargă o astfel de lucrare?

      Hai, ca esti deștept. Madadi a făcut oferta publica de cumpărare. Cine vrea sa vândă, vinde.

      Insinuarea (amenintarea) ca AISIF ar avea nevoie de un paravan de titan (asa de mare e puterea voastra/e chiar legea) e un rezultat al indoielii. Si aveti de ce sa va indoiti. Demersurile din ultima vreme (AISIF) arata ca la varful "sistemului" au aparut fisuri care se vor solda cu "ejacularea"(vorba politicianului) din structura a unor verigi slabe. Voi "astia mici" stiti ca sunteti pe lista...

      Amenintari tipic Securiste!!!

      FP se tranzacționează peste VUAN (deci valoare pentru toți acționarii), Sif-urile cu mega discount >50% deci nu suporta comparație.

    Nici o zi fara un articol in Bursa despre SIF4...

    Parca suntem in campanie electorala si Madadi tot incearca sa puncteze la imagine. Pana si chestia asta cu plangeri penale anuntate in presa e tipica. De parca are importanta cine este mai popular din toata povestea asta. 

    In plus gruparea asta pare ca trage in toate directiile ... atatea demersuri care nu se finalizeaza sau nu mai zic nimic de ele.  

    Parca s-a facut plangere la ASF , care a fost raspunsul ? S-a facut o plangere si cu hotelul de la SIF1. Cu aia cum a ramas? Cu raportul cerut de la auditor cum e?  

    Acum avem si plangere penala... 

    Pare ca au iesit la pescuit, doar doar pica ceva ... 

    1. O sa pice!

      Voi o sa picati! 

      Comunicatele sint articole?

      Nu te chinui sa-mi raspunzi - nu, comunicatele nu sint articole. 

      Diferentele le vei constata miine, cind vom publica articolul pe subiectul Comunicatului. 

      Deci, miine, iti vom indeparta eclipsa culturala cu privire la comunicate si articole, pe viu. 

      Dar, tu nu ai probleme doar de natura culturala, ci si de interpretare si intelegere a realitatii inconjuratoare (ti-am explicat-o indelung si minutios, dar nu ai capacitatea).

      Ai rabdare, o vei intelege. 

      Păi nu se finalizează din cauza lui Madadi sau din cauză că ASF este corupt si sprijina grupul infracțional? KPMG vor fi obligați să facă raportul. Nu o sa isi strice imaginea, mai ales dacă se apucă cineva sa se plânga la centru, localii din Ro nu o sa isi pericliteze poziția.

      Cum se face ca prețul Sif 4 a crescut? Simplu, inițiativa AISIF a crescut încrederea . Prețul e influențat de gradul de încredere . Speranța de câștig care pana la urma e resortul care ne face sa investim o dau niște indicatori pe care ii urmărim și încrederea in manager ca face ce promite ca face. Iar dacă nu face speranța ca managerul va fi înlocuit . Cum la aceste sife speranța ca managerii pot fi înlocuiți este zero pentru ca ei controlează voturile prin fondurile bidon prețul și lichiditatea e zero. Iată deci răspunsul , ce a făcut BEN e ca a redat speranța ca managerii hoți pot fi înlocuiți și dacă acționarii sunt activi și vigilenți . Vigilenta nu poate fi trezita dacă nu te faci auzit . Bursa a oferit aceasta platforma pentru mesajele adevăraților investitor și nu doar pentru lozinci de cafenea emise de tartorii semidocti ajunși in pozițiile cheie ale pieței tot pe aranjamentele oligarhilor cărora le servesc interesele.felicitări BEN , felicitări Bursa!

      Like

      Mai specialistule in ale presei, "comunicatele" le faci tu. Tu esti trompeta persana, golstein sau cum te-o chema. Profiti de faptul ca fituica ta exista si ametesti lumea cu muuulta vrajeala. Esti doar un Sputnik mai mic. Fiind batran si fara multa speranta de viata, ca doar ai depasit media, ti-ai dat arama pe fata acum la final. Kgb ist mic! ! Ai realizat ca stapanii tai au uitat de tine si acum tragi tare la capatuiala, ca oricum nu mai ai ce pierde. "Alea iacta est". Doar banii te intereseaza. Si atat timp cat exista platitori, micul kgb ist Make scrie orice, face orice, in principiu nu are discernamant si actioneaza dupa practicile pe care le-a aprofundat toata viata lui lunga traita in stil moscovit. Make, srii care e norocul tau? Nu mai interesezi pe nimeni. Toata lumea stie ca esti un kfb ist parat, dar esti atat de slab si prost, icat nici cei care ar fi trebuit sa te devoaleze nu se mai uita la tine. Hai mosule, las-o balta cu vrajeala asta de 2 lei, ca nu esti in punguta cu 2 bani, cocoselule.

      Vorba ta nu-i prea gândită,

      Dai in discuţii jignitoare permanent,

      Esti un PROST foarte rezistent, cu mintea odihnită! 

    mult le-a mai trebuit ! totusi ma intreb , se vor lega intre ei ?

    1. Da.Buica si Dragoi...

      Sa m apuci de-un coi!

    Borfașii hoți sifonari, într-un gest disperat, aici la coment-uri, vor să dea presia ca cine le face plângere penală are riscuri penale. Doamne ferește, vai de capul lor. Bă băieți, cică erați securiști... vad ca sunteți asediați, și vă vaitați doar. Unde e securismul? Unde e tăticu Bogdane, unde e Dan Dragoi? Reușește să dea o mică șpăguță la parchet să te scape, sau până aici și de acum încolo te descurci singur?

    Nu the way... ce premiu iei anul ăsta la forumul sifonarilor? Nu mai ești nici mare nici diversificat, sau ești doar puțin plecat? :))) 

    1. Premiul pentru "Siful cu cel mai mare Discount"!

      Alex, este Ok ca esti motivat de dreptate, dar sa le dam gușterilor si putina informație legală.

      Art.268 Cod penal - Inducerea în eroare a organelor judiciare 

      (1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. 

      Bun, AISIF anunta ca a facut plangere penala. Ce este nereal din ceea ce au facut Dragoi si Buica? Este nereal ca au folosit banii Sifurilor pentru a cumpara actiuni proprii ale Sifurilor ? Este nereal ca cu actiunile respective au votat doar ce au vrut ei? Este nereal ca au cumparat colaborarea SAI-urilor cu comisioane exorbitante? Este nereal ca daca esti fond de investitii nu ai de ce sa apelezi la alte fonduri de investitii sa iti administreze banii? Daca Buica conduce un SAI, de ce avea nevoie de alte SAI -uri sa administreze banii SIF 4? Este nereal ca Dragoi, dincolo de inscaunarea la SIF 1, s-a pus membru in alte CA-uri ale unor fime infiintate de SIF 1, de unde incaseaza alte remunerații ? Este nereal ca actionarii ramasi captivi nu au nici o putere de a influenta modul cum este administrata societatea pentru ca managementul a capturat toate voturile? Este vreo minciuna pe undeva pe aici? 

      De fapt SIF1 e cea mai subevaluata actiune listata la Bvb dupa P/ BV...

      Q.e.d...Ca la matematica!

      Bravo! Pentru asta fondurile de investitii (cunoscute) sa mai voteze niste gratuite pentru conducerea Sif1!...

      Perfect. Nu știu detaliile din plângerea penală, dar așa cum ai spus și tu, nimic din cele menționate nu e nereal. Dar totuși nesimțiții ăștia încearcă să intimideze... nu știu ce au în cap. Sunt foarte slabi sifonarii ăștia.

      Hai ca esti comic! Sa luam o demonstratia de la coltul pietei Obor.

      Prima intrebare: "Este nereal ca au folosit banii Sifurilor pentru a cumpara actiuni proprii ale Sifurilor ?" Da-ne exemple! Te referi la rascumpararea actiunilor proprii sau la alte cazuri aberante imaginate de gruparea Ciurezu, Madadi & Comp. si pe care ASF-ul le-a respins? Deci vax.  

      Alta intrebare: "Este nereal ca cu actiunile respective au votat doar ce au vrut ei? " Care ei? Ei, actionarii? Deci vax. 

      Alta intrebare: "Este nereal ca au cumparat colaborarea SAI-urilor cu comisioane exorbitante?" Cine a demonstrat ca un comision a fost exorbitant ? Deci vax.  

      Alta inrebare: "Este nereal ca daca esti fond de investitii nu ai de ce sa apelezi la alte fonduri de investitii sa iti administreze banii? " Unde, cand s-a apelat la fond e investitii sa administreze bani? N-am auzit de asa ceva. Sau e aceeasi aberatie ca investitiile in fonduri sunt o administrare a banilor sifului? Deci vax. 

      Alta intrebare: "Este nereal ca daca esti fond de investitii nu ai de ce sa apelezi la alte fonduri de investitii sa iti administreze banii? Administrarea banilor? Vezi mai sus! Deci vax. 

      Alta intrebare: "Daca Buica conduce un SAI, de ce avea nevoie de alte SAI -uri sa administreze banii SIF 4?" Administrarea banilor? Vezi mai sus! Deci vax. 

      Alta intrebare: "Este nereal ca Dragoi, dincolo de inscaunarea la SIF 1, s-a pus membru in alte CA-uri ale unor fime infiintate de SIF 1, de unde incaseaza alte remunerații ?" Da!? Nu cumva Dragoi e actionarul? Reprezentantul lui legal si are voie sa fie acolo unde actionarul are investitii? Deci vax. 

      Alta intrebare: "Este nereal ca actionarii ramasi captivi nu au nici o putere de a influenta modul cum este administrata societatea pentru ca managementul a capturat toate voturile? Este vreo minciuna pe undeva pe aici? " Actionarii captivi?! Ce aberatii! Sau actionarul minoritar este "actionarul captiv" (dupa mintea AISIF) care se plange ca actionarul majoritar sau ceilalti actionari care formeaza majoritatea pot decide ce vor, daca e legal, chiar daca nu le convine minoritarilor? Legea e pe baza de majoritate, nu de captivitate! Cum!? Managementul a capturat voturile? Da!? E Dragoi actionar majoritar!? Si daca era, putea sa fie si administrator ca legea permite. Deci vax. Aveti creier lax! 

      Domnu' Dragoi, domnu' Buica, imi datorati ceva pentru aceasta demontare de tromboane. Mai exact: vesnica recunostinta! Sa nu interpreteze AISIF altfel, ca va zice ca una-doua va administrez avutul. Banuiesc insa ca avutul moral nu il intereseaza pe Madadi & Comp. Pe mine insa ma intereseaza. 

      Reprezentantul grupului infracțional iar a intervenit. Bravo! Comisionul de 12,55% al lui Juravle pentru tine e doar vaselină?

      Că o grămadă de foști membri ASF/CNVM au înfundat pușcăriile pentru corupție e pentru vaselină? Actualul ASF pentru tine e o altă vaselină? 

      Că Juravle, sau Voicu de la Certinvest sunt cunoscuți pentru sprijinirea grupărilor infracționale din trecut (Juravle chiar pe Lakis și Drăgoi) e altă vaselină pentru tine? 

      Că sifonarii au băgat banii acționarilor în tot felul de fonduri și le dau comisioane și fondurile respective, prin încălcarea legii, au cumpărat cu toți banii ăia acțiuni la SIF-uri, inclusiv aceleași SIF-uri de la care au protestat banii, e o altă vaselină pentru tine?

      Pe scurt, văd că ai multă vaselină la dispoziție. Du-te cu aceasta cantitate mare de vaselină la doctorul în drept, Adrian Năstase. Succes! 

      Babo, ai uitat o intrebare: acest proces va fi instrumentat de ASF?

      Nu. 

      Deci e vax tot ceea ce ai scris.

      Incompetento! 

      E suflare de vant.Se vor intelege la o bodega sau supervila.Copii astia puri si cuminti numiti USR-PLUS nu vad ce se intampla in tara.Ei lupta pentru legalitate si drepturi ,dar numai pentru drepturile celor din guvern.Nimei,dar nimeni in tara asta ,din conducere,nu se intereseaza de legalitate.Toti sunt o apa si un pamant.Nici cand vom fi in pamant nu se vor schmba naravurile.Toate scandalurile poiticienilor,din ultimul deceniu,s-au produs numai pe functii si putere.Fiti cuminti,nu o sa primiti decat circ painea devine scumpa,nu o s-o mai prrimiti.

      Vad ca nu faceti diferenta intre oportunitate si legalitate. Argumentele voastre se refera mai mult la oportunitate. Ca sa reiasa ilegalitatea trebuie si dovedit nu doar clamata...

      Pe argumentul cu investirea in alte fonduri e cam slabut , adica daca citesti pe siteul SIF4 zice acolo ca poate sa investeasca pana la 50% (!!) din activ in alte fonduri.  

      Ca aia ii sprijina la AGA e o alta discutie , dar totul e relativ. Mai ales ca , daca nu ma insel, la ultima aga de la sif1 au candidat fix aceasi administratori si nimeni din afara iar la sif4 nici macar nu se fac alegeri.... 

      Legat de comisioane , iarasi e discutabil. Da, e dubios de mare comisionul dar daca intrii pe site-ul fondului poti sa vezi ca are randament net anual de 19% (daca e corect ce scriu ei acolo). Teoretic, atata timp cat investitorul primeste un randament pozitiv , nu are importanta cat isi ia administratorul comision. Mie daca imi dai un randament de 19%, nu m-ar interesa ca ti-ai luat si tu 12%... 

      Administratorii nu au voie sa cumpere prin interpuși acțiuni emise de societate. Acțiunile parcate in bidoanele lu juravle sunt acțiuni proprii și de ele beneficiază Drăgoi lakis Buică . Adică un grup infracțional . Situația Sif 4 și Sif 1 este o frauda masiva și cu impact pe termen lung ireparabil. Vinovați sunt ASF istii care le sunt scut și sluj.

      Reprezentantul grupului infracțional revine cu răspuns. Ok! Ești în eroare gravă. Fondul Active Dinamic, conformpropriilor informații a avut randament total de aproximativ -60%. DELAPIDARE contra vot. În rest scrii aici despre ce scrie careva pe site...

      În lege sunt interzise crearea și întreținerea de conflicte de interese. Știu că vouă vă place să ignorați legea, dar asta e legea. De aia în SUA sau UE nu există astfel de mizerii...  

      A picat Andrici Adrian examenul …Cica la intrebarea "cat e comisionul de administrare? Ar fi raspuns greșit "12,5%" :)

      Ha ha ha! Tare :))

      Andrici e unul din partenerii sifonarilor... are o mare parte din avere, daca nu toata, din prejudicierea altora. 

      Marea prostie pe care o faceti voi, grupul infracțional organizat este aceea ca aveti impresia ca v-ati acoperit atât de bine schema infracțională cu contracte si adrese imbecile de la ASF, încât aveti impresia ca procurorii si judecătorii o sa înghită poveștile voastre. Eu am exprimat în limbaj comun cum ati construit voi o schemă infracțională care seamănă izbitor cu toate schemele cu suveici si paravan care se folosesc de toate rețelele infracțional, indiferent ca e vorba de furt din bancomat sau de conturi fictive de TVA. Degeaba va dati deștepți, pentru procurori o sa fie deja vu

      Auzi, eu nu sunt analfabet financiar ca altii. Stiu sa ma uit si singur pe niste informatii financiare. Fondul are site unde oricine poate sa vada evolutia lui .

      Mai recomand pt speta aceasta si siteul sif4 . Acolo am putut identifica un aspect care va face de cacao plangerea penala : investitia sif 4 in fondul active dinamic este de dinainte de Buica. Nu ca trebuie sa fii analfabet financiar sa nu stii sa te uiti la un lucru atat de banal ?

      Oops, și deciziile luate pana acum in CA ul asta de strânsură sunt valide? Și cine a făcut planul ăla de pregătire , președintele CA ului și aia care l-au propus/votat nu răspund cu nimic? Întregul Board trebuie revocat pentru ca e complet Atașat grupului lakisdragoi. Greșeală impardonabilă a ASF ului ca l-a avizat inițial dacă omul nu e pregătit . Sa vedem cu ce funcție îl onorează Cioacă in Sif și cine ii va lua locul. Sa fie Copariu?!deschid pariul:)))

      A intervenit un alt reprezentant al grupului infracțional, sau e același sub o altă pălărie? :)

      Buică a preluat de la un coleg, altă slugă a cuplului Drăgoi și Lakis. Dar Buică de ce a păstrat ani de zile banii (inițial erau 19 milioane lei) știind că are comision 12,55% și merge în continuu pe pierdere? De prost? Sau de infractor? Sau de subordonat, la Dragoi? Vorba lui Băse... ghici ghicitoarea mea!!!  

      Buica, te-ai speriat băiatule? Păi ce te-a împiedicat să rascumperi unitățile dacă era comisionul prea mare si dădea cu minus investiția? [Comentariu eliminat conform regulamentului]

      In BEN we trust!

      Le explic la niste batuti in cap cum cu 2 clickuri au toate informatiile.

      Cand a venit Buica ? Pe site scrie ca in decembrie 2017 , deschid detaliata pt sif4 la 31.12.2017 si scrie acolo cat este detinerea respectiva in active : 17 mil ron. 

      Deschid detaliata sif4 la 31.12 2020 si citesc cat e detinerea :19 milioane.  

      In concluzie Buica nu a facut investitia ,nici nu a lichidat-o, valoarea a crescut.  

      Acum sa facem un exercitiu de clasa I : sa se determine prejudiciul pt SIF4 facut de Buica.  

      Cred că acum nu un reprezentant oarecare al grupului infracțional, ci Buică sub anonimat se apară. Bun și așa.

      Nenea Buică, nu contează când ai preluat matale. Investiția inițială era 19 milioane în 2014. În toți anii, și trei ani la tine șef, ai dat câte 12,55% pe an lui Juravle și el te-a votat. DE CE I-AI DAT 12,55% PE AN? Care a fost motivația? Fondul în anii în care matale dădeai câte 12,55% lui Juravle făcea pierderi. În 2021 acțiunile au crescut mult și în ciuda comisionului de delapidare Fondul e pe plus. Dar sub ochii tăi Fondul pierderea bani și tu țineai banii la Juravle, că el te vota. Ofofof... nu te văd bine. Îmi pare rău, dar cred că o să ai probleme grave. Dan Drăgoi e posibil să reușească să-l mai ajute pe Bogdan să ia cu suspendare dar nu știu dacă te apară și pe tine. Sper că ai ceva pus deoparte și n-ai ars toți banii. Că nu cred să mai ai carieră... 

      Te-am vazut agresiv si mie nu imi plac astfel se oameni.

      Asa ca am facut un pic de efort , am dat cateva clik-uri si ce am intuit s-a dovedit adevarat , tipi tare dar aiurea. Ai carente logice si financiare. 

      Buica pavaj, nu contează ce ati scris voi in rapoarte și situații financiare. Contează realitatea. Si dacă s-a făcut plângere penală și se fac expertize financiare si da cu pierdere, ești ars. Nu fii [Comentariu eliminat conform regulamentului], ia-ti avocat de penal, diferit de avocatul lui Dragoi.

    Bata-va-parchetu' sa va bata! Abia astept sa vad ce plangere mai face AISIF! Vorba aceea: niste plangaciosi care isi dau plangerea la ziar, ca stiu ca la parchet o sa fie numai apa de ploaie. Altfel, ar fi fost liniste si ar fi stat posaci ca nu le da nimeni intalnire la sifuri! Parca-i vad pe cei de la gruparea AISIF, Madadi & Comp. plus ceata bine antrenata de pe vremea lui Fercala si Ciurezu cum o sa iasa iar la baioneta cu inca o plangere prin ziar. O plangere fata de guvern nu face AISIF? Fata de parlament, UE, SUA, Burundi? Hai, ma, ca puteti, ce naiba! Puneti mana pe pix si mai scrieti sife-uri ca sa se delecteze si lumea pe net cu noi si noi ipoteze din imaginatia celor cu mult timp! Cum s-a scris pe aici, zici ca e piscina improvizata din plastic in care se racoreste gasca de odinioara, care e acum resapata de Ben. Caldura mare! Ben - speranta; Ben la butoane, Ben la bidoanele cu apa rece. Asa e pe piata noastra de capital: cand gasca e in lipsa de inspiratie, trage cate-o plangere penala, ca tot a iesit in pierdere cu investitia si e suparata pe desteptaciunea care i-a adus ideea sa investeasca la sifuri! Noapte buna - urlati la luna!

    1. Faci zgomot. Indeparteaza-te in liniste, nu contezi.

      Vai de capul tău :))

      Angajații lui Dragoi vorbesc :)) 

    Vin si eu sa comentez la final de zi.

    Doar vă indemn la realism. Plangerea asta nu va schimba lucrurile peste noapte. 

    Trebuie un procuror deștept (care să înțeleagă piață de capital) si harnic (ca sa nu își bata joc de dosar). Apoi trebuie sa ajungă dosarul la el. Apoi, procurorul ăsta trebuie să aibă și un șef care să nu ii pună capastru. 

    Apoi, trebuie sa ai si judecători la fel. Deștepți și harnici. 

    Dacă se aliniază astrele astea poate să iasă ceva din plângerea asta.

    Si chiar si cu astea, mai contează si ca astia de la SIF sa o fi comis-o atât de neglijent încât să poata fi prinși. Si sa aiba avocați proști, care sa nu se priceapă să încurce procurorul si judecatorii. 

    1. Iti garantez ca ultimele doua conditii sint indeplinite.

      Cum garantezi?

      Cum garantezi kgb istule? Vezi cat de prost esti? Te-arunci asa, ca proasta-n ..ula. Frend, de-aia te-au eliminat stapanii tai.

      Orice platformă are şi-un NĂTĂRĂU.Să ne ferim de tine ca ești tare rău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb