Concursul de creaţie publicitară "Drum către Golden Drum" şi-a desemnat câştigătorii

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 septembrie 2006

Graffiti BBDO în parteneriat cu Scandia, liderul pieţei româneşti de conserve de carne şi pate, a desemnat cei trei câştigători ai ediţiei din acest an a concursului de creaţie publicitară "Drum către Golden Drum". Concurenţii au avut ca temă turismul res-ponsabil. Pe locul întâi s-a plasat Ana Maria Taralunga (20 de ani), studentă în anul III la Facultatea de Litere din Bucureşti, secţia Comunicare şi Relaţii Publice. Propunerile creative ale Anei Maria au fost grupate în campania intitulată "Să recuperăm naturaleţea naturii". Premiul care îi revine concurenţei clasate pe primul loc constă în participarea la Festivalul de Publicitate Golden Drum (Portoroz, Slovenia, 1-6 octombrie 2006). Graffiti BBDO împreună cu Scandia vor acoperi costurile de călătorie iar accesul la festival (seminarii şi gala de decernare a premiilor) va fi asigurat de organizatorii Golden Drum. În plus, Ana Maria Taralunga poate efectua o lună de practică în agenţia Graffiti BBDO, cu posibilitatea continuării colaborării.

Câştigătorii locurilor 2 şi 3 sunt Ioan Alexandru Murg (21 de ani) şi respectiv Alexandra Bogdan (23 de ani). Ambii concurenţi primesc ca premiu o lună de practică la Graffiti BBDO şi ar putea deveni membri ai echipei după o confirmare ulterioară.

Ediţia din acest an a concursului, cea de-a patra, s-a des-făşurat în perioada 25 iunie - 31 iulie 2006 şi s-a adresat tinerilor sub 26 de ani care nu lucrează în publicitate. Juriul a fost compus din: Bogdan Mirică - director de Creaţie Graffiti BBDO şi preşedinte al juriului, Sorin Psatta - director de Strategie şi Cercetare Graffiti BBDO, Sorin Bozdog - director Comercial Scandia şi Gabriela Marculet - Director Marketing Scandia. Membrii juriului au notat propunerile după criteriile de originalitate a ideii creative, de simplitate a acesteia şi de relevanţă a mesajului pentru obiectivul de comunicare anunţat în brief.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb