Conducerea COSR, felicitări pentru familia Popovici

O.D.
Sport / 27 iunie 2022

Conducerea COSR, felicitări pentru familia Popovici

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a afirmat că David Popovici a "creat un val extraordinar", care speră să nu se oprească şi a felicitat familia campionului.

"Se cuvine a începe cu felicitări lui David, Robert, Adrian, întregii echipe şi familiei. Aţi făcut un lucru extraordinar cu copilul vostru, aţi făcut din copilul vostru un portdrapel al României, el a creat un val extraordinar în toată România. Sper ca acest val să nu se oprească. Sunt şi alţi sportivi care pot ajunge la această performanţă. David poate deveni cel mai rapid om pe distanţa de 100 de metri din lume, şi asta am auzit-o la Budapesta. Avem datoria să-l ajutăm pe David să realizeze acest obiectiv, să fie cel mai bun sportiv din lume pe distanţa de 100 de metri. Eu îi aştept pe David, pe Robert, pe ceilalţi sportivi în selectul club al campionilor olimpici ai României", a spus Covaliu.

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a cerut ca înotătorii români să fie susţinuţi în continuare. "Maxime felicitări întregii echipe de înot a României. Avem în continuare în competiţie săritori în apă, pe care îmi doresc să îi încurajaţi la fel de mult. Sperăm ca în continuare să-i încurajaţi pe toţi cei din nataţie. Ei merită toată aprecierea. Mesajul meu pentru dumneavoastră e de a-i susţine şi de acum încolo. Cred că mai sunt multe lucruri de rezolvat, începând de mâine trebuie să sne aşezăm la masă şi să discutăm. (...) Felicitări, dragi părinţi. Sunteţi minunaţi. Bravo şi sănătate multă. Felicitări David, felicitări Adrian, felicitări întregii echipe. Astăzi e o zi de sărbătoare şi de mâine se începe pregătirea pentru următoatrele competiţii". David Popovici a fost felicitat de majoritatea marilor campioni ai ţării noastre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb