Conducerea Penitenciarului Rahova este obligată de instanţă să îi permită lui Liviu Dragnea să muncească

A.P.
Anticorupţie / 15 ianuarie 2021

Conducerea Penitenciarului Rahova este obligată de instanţă să îi permită lui Liviu Dragnea să muncească

Judecătoria Sectorului 5 a decis vineri admiterea unei plângeri depuse de Liviu Dragnea şi astfel să oblige Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat Dragnea, să îi permită fostului lider PSD să muncească, se arată în minuta instanţei, potrivit g4media.

Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de a munci după ce a acordat un interviu la Realitatea TV fără acceptul conducerii. Fostul şef al Camerei Deputaţilor a susţinut că nu ştia că fosta sa consilieră, căreia i-a acordat interviul, îl va publica.

"Nu m-am gândit că voi fi sancţionat pentru că am avut o conversaţie online cu altă persoană, conversaţie care, în viziunea mea, nu a avut caracterul unui interviu acordat unui trust de presă. Declar faptul că după încheierea conversaţiei online, interlocutoarea mea mi-a comunicat faptul că a înregistrat conversaţia şi că urma să o pună pe facebook. În privinţa acestui aspect nu am avut nicio putere de decizie întrucat din interiorul penitenciarului nu pot avea control asupra a ceea ce se întampla în exteriorul penitenciarului. De 2 luni şi jumătate stau închis în cameră 23 de ore pe zi. (...) Aş vrea să mai spun că în această conversaţie am fost 3 persoane. Doamna Alexandrescu, eu şi partenera mea de viaţă, Irina Tănase, şi ea trecută pe lista de persoane aprobate. Pentru informarea dumneavoastră, partenera mea de viaţă era acasă, îmbrăcată în pijamale şi Anca Alexandrescu era în bucătărie, îmbrăcată lejer. În nicio ţară, în niciun trust de presă, nu se fac interviuri în maniera asta. (...) Dreptul la muncă nu poate fi decât suspendat temporar, nu spune că poate fi ridicat. Sunt inginer auto şi asta e meseria mea. Am primit foarte multe evidenţieri si recompense datorită modului în care am muncit la garaj", a explicat Dragnea în instanţă, în luna august, la scurt timp după sancţiunea impusă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb