CONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIATUL FEMININ" / CRISTINA BÂTLAN, MUSETTE, CĂTRE FEMEILE ANTREPRENOR: "Statul nu există, statul sunteţi voi"

Adelina Toader
Ziarul BURSA #Companii / 16 mai 2018

Cristina Bâtlan, Musette

Cristina Bâtlan, Musette

Atitudinea statului faţă de proaspeţii absolvenţi este eronată, conside­rând că aceştia sunt obişnuiţi să nu facă nimic şi nu sunt învăţaţi de acasă, este de părere Cristina Bâtlan, creatoarea brandului Musette.

Domnia sa a precizat că, în ciuda opiniei statului, tinerii vin cu idei sus­tenabile şi de la care orice antreprenor ar trebui să înveţe câte ceva.

Cristina Bâtlan a declarat: "Am cea mai tânără echipă cu care lucrez şi învăţ în fiecare zi de la ei şi îmi dau seama cât de puţine lucruri ştiu din cele pe care le ştiu ei. Trebuie să îi iei ca pe nişte parteneri, nu ca pe subalterni". Domnia sa este de părere că Mihaela Voicilă, secretar de stat în MMACMA, "se crede şef", făcând re­ferire la spusele oficialului din timpul conferinţei .

În plus, Cristina Bâtlan a încurajat antreprenorii să nu mai aştepte să lucreze cu statul, pentru că ei sunt cei care reprezintă statul. Domnia sa a ţinut să mai precizeze că secretarul de stat câştigă un salariu datorită taxelor şi impozitelor plătite de fiecare antreprenor.

Creatoarea Musette le-a mai transmis antreprenorilor: "Aveţi încredere în voi şi tot ce vreţi să faceţi se va întâmpla. Atunci când vă doriţi şi sunteţi oneşti cu voi lucrurile se întâmplă. Când eşti la început şi nu ai încă succes eşti timid, atunci când ai succes şi putere eşti liber şi arăţi cine eşti cu adevărat. Doamana secretar de stat ne-a arătat cine este cu adevărat. Vă garantez că atunci când era nimeni nu şi-ar fi permis să vorbească aşa. Asta trebuie să învăţăm de aici, ne-a dat o lecţie şi îi mulţumesc". Legat de târgurile subvenţionate de Minister, Cristina Bâtlan consideră că ar fi de dorit ca ţara noastră să mergă la o singură astfel de expoziţie pentru care să aloce o sumă suficientă de bani, în loc să participăm la şapte cu buget insuficient.

"Decât să participi şi să arăţi ca un cerşetor, mai bine stai acasă. Noi ne ducem ca cerşetori", a mai adăugat Cristina Bâtlan. Domnia sa a mai afirmat că Musette rezistă din 1992 pe piaţă pentru că tot ceea ce face este cu pasiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb