Conferinţa de presă a lui Virgil Popescu, amânată de prezenţa lui George Simion la Ministerul Energiei

G.D.
Politică / 5 decembrie 2022

Conferinţa de presă a lui Virgil Popescu, amânată de prezenţa lui George Simion la Ministerul Energiei

Actualizare IONUŢ STROE: "Ce a făcut Simion astăzi e bătaie de joc şi la adresa instituţiei, şi a opiniei publice, şi a presei"

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a catalogat întreruperea conferinţei de presă a ministrului Energiei de către George Simion ca fiind un nou act de scandal şi de huliganism marca AUR...Citeşte mai mult...

---

Actualizare VIRGIL POPESCU: "Domnul Simion nu este decât o trompetă a ruşilor, a lui Putin, care acţionează împotriva statului roman"

Ministrul Virgil Popescu a declarat astăzi, după scandalul făcut de liderul AUR la conferinţa anunţată la sediul ministerului, că George Simion "nu este decât o trompetă a ruşilor, a lui Putin, care acţionează împotriva statului român"...Citeşte mai mult...

---

Liderul AUR George Simion a apărut, astăzi, în sala de conferinţe din Ministerul Energiei, unde ministrul Virgil Popescu urma să dea explicaţii privind scandalul legat de taxarea prosumatorilor. Evenimentul s-a amânat, iar liderul AUR l-a acuzat pe Virgil Popescu că a fugit, notează News.ro.

Liderul AUR a ajuns la conferinţă şi s-a aşezat pe locurile destinate presei. "Am intrat pe uşă. Mi s-a spus că nu aş avea dreptul să particip la această conferinţă de presă. Totuşi am venit, am urcat. Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună", a adăugat liderul AUR.

"A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul", a spus George Simion despre absenţa lui Popescu la conferinţă.

Un secretar de stat a venit şi a anunţat amânarea începerii conferinţei, motivând că sunt prezente persoane care nu au fost acreditate pentru eveniment.

George Simion a mers, ulterior, prin clădire, intrând în mai multe birouri, pentru a vorbit cu ministrul.

"Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele", a mai spus Simion.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. asta are o obsesie cu virgil popescu , mai departe de el nu vede nimic , limitat om !

    Daca ai sange in instalatie.ai dreptate si stii sa-ti sustii afirmatiile nu fugi de adverar.Dovedeste ca ai dreptate ,nu chema un grup de chiorbani ce nu scriu un articol neplatit sa te inscrii cu o actiune de informare a populatiei despre o tema in care nu esti in tema.daca spui ca Simion a sluga rusilor- dovedeste,Cine esti tu de notorietate ti-au spus-o politicieni din tot spectriu politic.

    Virgil o sl.ug.a care a distrus sistemul energetic si independenta energetica a Romaniei. Impreuna cu PNL au jecmanit poulatia. Dupa mine Virgil este un trada.to.r al tarii tinut in brate de PNL. PSD si UDMR.

    1. Clasa politica in intregime cu toate institutiile statului inclusiv cele de forta au distrus sistemul energetic( stie cineva de ce sri a dat aviz favorabil la vanzare termo Mintia ?) , asta cu Virgil Popescu e pentru cei care pun botul la vrajeala , gen simion de la aur , care il fugareste cu telefonul ca altceva nu stie .

      Cred ca Termo Mintia era obiectiv strategic (infrastructura critica) monitorizata de SRI. SRI a dat aviz ca ei sunt tra.da.t.orii acestei tari. Nimic nu s-a inchis in Romania fara ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb