Conferinţa ""Preţul succesului", primul eveniment din seria "Femei de succes"

F.D.
Miscellanea / 29 noiembrie 2019

Conferinţa ""Preţul succesului", primul eveniment din seria "Femei de succes"

Cristina Chiriac şi Paula Pîrvănescu au susţinut, ieri, conferinţa "Preţul succesului", în cadrul căreia au fost dezbătute teme precum: provocările femeilor într-o instituţie de stat, crearea unei cariere împotriva obstacolelor sau echilibrarea carierei cu viaţa personală.

Cristina Chiriac, preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), doctor in economie al Academiei Române şi fost vicepreşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, a afirmat că elementul care a motivat-o să intre într-o instituţie de stat a fost "Dorinţa unei schimbări a societăţii".

Paula Pîrvănescu, fost Secretar de Stat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a spus că experienţa avută în cadrul instituţiei în care a activat, a fost benefică pentru cariera domniei sale.

Invitatele evenimentului au punctat că, pe parcursul activităţii lor în organismele de stat, au întâmpinat mai multe obstacole, cel mai important fiind dat de faptul că nu au fost luate în serios de colegi.

O problemă pe care cele două femei de succes au mai avut-o a fost legată de sacrificarea timpului pe care l-ar fi putut petrece cu familia.

Moderată de Rodica Lupu, fondatoare şi CEO al companiei de consultanţă în management strategic şi finanţare Loop Operations şi al Ingenius Hub, conferinţa face parte din seria de evenimente "Femei cu sens", dedicată femeilor în căutare de partenere de business sau networking în scopul interacţionării şi informării asupra a diferite subiecte, îndeosebi legate de mediul de afaceri.

Obiectivele conferiţei au fost sublinierea nevoii unui model feminin, o femeie inteligentă, cultă, educată care are o carieră profesională impresionantă sau care este fericită fără să fie nevoită să facă sacrificii.

Seria de evenimente "Femei cu sens" urmăreşte încurajarea femeilor de toate vârstele în susţinerea valorilor, fără a se lăsa influenţate de stereotipuri. De asemenea, vrea să creeze un spaţiu de comunicare, de împărtăşire a experienţelor profesionale şi construirea unei comunităţi în care femeile să înteleagă importanţa parteneriatelor şi în care să îşi găsească sau să regăsească sensul şi calea profesională, precum şi mentori, partenere, colaboratoare, sau cliente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb