Congres PPE la Bucureşti, înaintea alegerilor europarlamentare din 2024

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică / 6 septembrie 2023

Sursa foto: facebook /EPP Group in the European Parliament

Sursa foto: facebook /EPP Group in the European Parliament

English Version

Congresul Partidului Popular European (PPE), care va avea loc înaintea alegerilor europarlamentare de anul viitor, se va desfăşura la Bucureşti, a anunţat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

"Decizia PPE de a organiza la Bucureşti cea mai importantă reuniune a sa arată încrederea de care se bucură Partidul Naţional Liberal şi preşedintele Klaus Iohannis în cadrul celei mai mari familii politice europene. Alegerea României reprezintă un mesaj de susţinere şi de solidaritate pentru toate statele din Europa Centrală şi de Est, care au făcut eforturi deosebite în contextul invadării Ucrainei de către armata rusă. Obiectivul principal al congresului de la Bucureşti va fi adoptarea strategiei PPE pentru alegerile europarlamentare", a declarat Nicolae Ciucă.

La evenimentul de anul viitor vor participa peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care vor fi toţi şefii de state şi de guverne şi preşedinţii de partide din partea PPE, alături de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, precum şi toţi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

"Prin organizarea acestui Congres, PNL va oferi un cadru de dezbatere proeuropeană. Sunt convins că toate deciziile pe care le vom lua la Bucureşti vor contribui la câştigarea alegerilor europarlamentare, care vor consolida PPE ca principală forţă politică pentru următorii 5 ani", a adăugat europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, vicepreşedinte al Partidului Popular European.

Este de aşteptat ca la congresul respectiv să fie votat liderul PPE care va ocupa poziţia de spitzenkandidat pentru Parlamentul European şi care ar urma să devină, în cazul în care popularii europeni vor deţine cele mai multe mandate, preşedintele viitoarei componenţe a Comisiei Europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb