Connections a lansat aplicaţia Tudor, robotul virtual de contabilitate

J.P.
Miscellanea / 25 noiembrie 2020

Connections a lansat aplicaţia Tudor, robotul virtual de contabilitate

Connections a lansat aplicaţia Tudor, robotul virtual de contabilitate dezvoltat cu ajutorul tehnologiei UiPath, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Contabotul Tudor a fost conceput pentru a îndeplini sarcinile unui junior de contabilitate. Concret, Tudor procesează pontajele, generează statele de salarii şi le trimite pe email, generează OP-urile pentru taxele şi impozitele pe veniturile salariale, generează declaraţiile 112, depune/semnează/primeşte recipise pentru declaraţiile fiscale, importă facturile emise de firma de contabilitate în contul firmelor clienţilor, introduce facturile pe baza informaţiilor anterioare din Excel, printează documentele lunare, generează rapoarte la sfârşitul lunii.

"L-am învăţat operaţiuni de bază, acum îl putem trimite la clienţi să arate cât este de bun. Construit cu tehnologie UiPath, Tudor ajută contabilii să câştige timp şi precizie. Este colegul ideal, poate munci peste program, nu cere concediu şi nici pauză de cafea. Este dornic să înveţe lucruri noi, este flexibil şi acceptă cu inima deschisă sarcini noi în fişa postului", spune Bogdan Florea, CEO Connections.

Cnform sursei citate, Tudor, robotul virtual de contabilitate, este GDPR compliant, nu prezintă niciun risc de securitate sau încălcare a confidenţialităţii datelor şi funcţionează pe bază de subscripţie. Contabotul a fost dezvoltat in 6 luni de echipa RPA din Connections, iar investiţia a depăşit deja 70 de mii de euro.

"Tudor a fost conceput pentru a prelua task-urile repetitive ale unui birou de contabilitate. Astfel, specialiştii în contabilitate se vor ocupa de alte activităţi în timpul câştigat. Tudor poate lucra oricând şi nu trebuie să fie supravegheat. Cu ajutorul său, eroare umană este îndepărtată", a adăugat Alexandru Voicu, programator RPA Connections.

Tudor este compatibil cu programe de contabilitate precum SAGA, CIEL, NAVISION sau CHARISMA şi poate fi adaptat la nevoile companiilor care vor să-l folosească. Pe lângă cele câteva sute de birouri de contabilitate pe care Connections estimează că pot deveni clienţi pentru contabotul Tudor, compania se adresează şi firmelor care au departamente financiar-contabile cu operaţiuni de volume mari şi în care automatizarea proceselor de afaceri aduce eficienţă sporită, precizie şi degrevarea de activităţi de rutină.

În numai câteva zile de la lansarea conceptului "contabot", peste 50 de firme au fost deja interesate să înceapă integrarea lui în fluxurile de activităţi interne.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Programat in 6 luni fara errori?? Acum vor fi cobai firmele care il vor cumpara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb