Consiliera comercială a Ambasadei Republicii Turcia în România în vizită de rămas bun la CCIB

T.B.
Miscellanea / 9 octombrie 2023

Consiliera comercială a Ambasadei Republicii Turcia în România în vizită de rămas bun la CCIB

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), dl. Iuliu Stocklosa a primit, la Palatul CCIB, în vizită de rămas bun, pe doamna Sude Gurcan, consilier comercial la Ambasada Republicii Turcia, în legătură cu apropiata încheiere a misiunii diplomatice în ţara noastră, se arată într-un comunicat al CCIB, remis redacţiei.

"Este o onoare pentru mine şi pentru echipa CCIB să vă felicităm pentru contribuţia personală la dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice dintre ţările noastre în decursul celor patru ani de activitate. În acelaşi timp exprimăm mulţumirile noastre pentru excelenta colaborare cu Ambasada Republicii Turcia în România şi în mod deosebit cu Biroul Consilierului Comercial" a declarant preşedintele CCIB, transmite sursa citată.

Reamintind locul CCIB în cadrul sistemului cameral românesc, Bucureştiul asigurând 20% din exportul ţării, 32% din import, contribuind cu circa 25% la crearea Produsului Intern Brut, preşedintele CCIB a subliniat importanţa acordată de Camera bucureşteană promovării relaţiilor comerciale cu Turcia, existenţa a 7 acorduri de cooperare încheiate cu principalele camere de comerţ sau industrie din această ţară, continuarea tendinţei de creştere a schimburilor comerciale bilaterale înregistrată în prima jumătate a acesui an, după anul record 2022, ceea ce consolidează poziţia Turciei ca principal partener comercial şi economic al României în spaţiul extra UE, se mai arată în comunicat.

Coordonatoarea Biroului Consilierului Comercial din cadrul Ambasadei Turciei la Bucureşti a mulţumit conducerii CCIB pentru buna colaborare si sprijinul primit, afirmând că CCIB a fost prima reprezentantă a sistemului cameral românesc pe care a vizitat-o în februarie 2020, la scurt timp după începerea misiunii, legătură pe care a păstrat-o pe tot parcursul activităţii desfăşurate în ţara noastră, transmit datele comunicatului.

În finalul întâlnirii preşedintele Stocklosa a înmânat doamnei consilier Sude Gurcan, o scrisoare din partea conducerii CCIB prin care se exprimă deosebita apreciere pentru activitatea desfaşurată în promovarea legăturilor de afaceri între firmele turceşti şi cele româneşti, în mod special cu cele din Municipiul Bucureşti, urând totodată mult succes diplomatei din Turcia în activitatea viitoare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb