CONSILUL LOCAL VOLUNTARI: Va organiza un referendum pentru interzicerea sălilor de jocuri de noroc

L.I.
Politică / 31 martie 2019

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Consiliul Local Voluntari a decis, printr-o hotărâre, organizarea unui referendum local în data de 26 mai, având ca subiect interzicerea sălilor de jocuri de noroc în oraş, informează Agerpres.

Primarul Florentin Pandele a explicat că a primit în audienţă numeroase persoane care s-au plâns că cei apropiaţi sunt dependenţi de jocuri de noroc, în oraş fiind peste 30 de astfel de săli.

"Această decizie am luat-o în urma mai multor audienţe pe care le-am primit, cetăţeni care au venit şi au spus că copiii lor au căpătat acest viciu. În oraşul nostru sunt mai bine de 30 de săli care desfăşoară asemenea activităţi comerciale, sunt soţii care au venit şi ne-au spus că soţii lor aduc mai puţini bănuţi acasă pentru că deja au căpătat viciul de care vorbeam mai devreme. Eu consider că asemenea activităţi ar trebui să nu se desfăşoare pe teritoriul administrativ al oraşului Voluntari", a declarat Florentin Pandele, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Pandele a explicat că decizia a fost luată de către Consiliul Local Voluntari, la propunerea sa, iar hotărârea va pleca la Prefectură pentru controlul de legalitate. Dacă acesta este întrunit, aceeaşi propunere va ajunge la Ministerul Afacerilor Interne care va decide dacă se poate organiza referendumul local în data de 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie, mai scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ar trebui interzise peste tot, niste fabrici de vise desarte pentru amaratii care si dau ultimul ban si niste fabrici de bani pentru niste smecheri. Toate sunt detinute de unii care in mod traditional sunt foarte bogati, dar nimeni n a vazut unul muncind.....

    In sfarsit o idee/o masra binevenita. Asta deoarece statul ticalosit isi permite/sau le permite celor care organizeaza aceste jocuri sa exploateze credulitatea/visul amaratilor soartei ca poate, poate vor scapa de necaz. In fapt ei se afunda tot mai mult in necaz, aruncandu-si de multe ori ultimii leuti in speranta ca vor da tunul. Peste tot, la fel ca si la loto, clientii sunt amaratii soartei, iar statul ticalosit ( sau poate cel paralel, a lui Dragnea) trece cu vederea tragediile familiilor care traiesc la limita datorita faptului ca "bosul" sau odraslele isi arunca banutii pe visuri care nu se implinesc niciodata. Daca unul la zeci de mii de jucatori ia un castig imediat ecranele televizoarelor fac reclama, dar nimeni nu s-a gandit sa faca o emisiune in casa unui amarat distrus de aceasta ticalosie.

    Sa mai credem ca la conducere este social democratia?. Aceasta inseamna economia de piata? distrugerea destinelor?.

    Ne vor spune ca fiecare este liber sa aleaga, ignorand faptul ca nu fiecare este apt sa discearna. 

    1. Nuuuu. Cum sa le inchida? Si banii negri unde se mai spala?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb