CONSTANŢA Senatorul Chiru solicită viceprimarului să renunţe la emiterea de autorizaţii pe spaţiile verzi

Alexandru Costea
Politică / 25 mai 2015

Senatorul Christian Gigi Chiru solicită viceprimarului Constanţei Decebal Făgădău să explice de ce se defrişează Parcul Tăbăcăriei (din apropierea Lake View) şi care este motivul pentru care au fost tăiaţi mai mult de 15 pomi, arată un comunicat remis azi redacţiei de senator.

Potrivit sursei, mai mulţi copaci au fost tăiaţi în Parcul Tăbăcăriei, administraţia locală "făcând încă un pas spre distrugerea celui mai mare spaţiu verde al Constanţei".

"Prin retrocedările pe care le-a instrumentat, defuncta administraţie Mazăre a ciopârţit cel mai mare parc al Constanţei. Demisia lui Radu Mazăre nu a schimbat nimic în oraşul nostru, observăm acum. Am văzut că mai mult de 15 copaci au fost tăiaţi şi observ cu mâhnire că, în curând, constănţenii nu vor mai avea parte decât de umbra betoanelor şi ale blocurilor prietenilor administraţiei care se află încă sub influenţa malefică a primarului demisionar. Probabil că pomii tăiaţi aveau cel puţin vârsta dumneavoastră, domnule viceprimar Făgădău. După ce vi s-a oferit Primăria pe tavă, în loc să schimbaţi lucrurile în Constanţa, alegeţi să continuaţi strategia demisionarului care v-a fost şef la serviciu şi la partid şi să distrugeţi spaţiile verzi ale oraşului nostru. Constat cu părere de rău că noul administrator de oraş se comportă le fel ca Mazăre, aflat în funcţie de aproape două luni, are aceeaşi atitudine arogantă privind colaborarea cu opoziţia şi aceleaşi preocupări privind distrugerea parcurilor şi nu numai. De aceea, îi transmit mai tânărului viceprimar cu atribuţii de primar să încerce în următorul an să respecte legea, oraşul şi pe locuitorii săi pentru că riscă să sfârşească exact ca fostul primar. Aş vrea să subliniez faptul că pomii din Parcul Tăbăcăriei au fost tăiaţi vineri noapte, iar oamenii Primăriei sau ai firmei care câştigă bani grei pentru a-şi bate joc de spaţiul verde al Constanţei au acţionat după lăsarea întunericului, ca tâlharii. De ce permiteţi, domnule Făgădău, astfel de fărădelegi?", a declarat parlamentarul constănţean.

În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru îi solicită viceprimarului Decebal Făgădău să renunţe la emiterea de Autorizaţii pe spaţiile verzi din oraş si din staţiunea Mamaia, să explice de ce sunt tăiaţi pomii din Parcul Tăbăcăriei şi "de ce închide ochii la defrişarea Constanţei", potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb