Construcţia clădirii Unirii View a ajuns la etajul nouă

A.C.
Companii #Construcţii / 18 decembrie 2017

Construcţia clădirii Unirii View a ajuns la etajul nouă

Construcţia clădirii de birouri din centrul Bucureştiului Unirii View a ajuns în momentul de faţă la etajul nouă, urmând să înregistreze o suprafaţă totală de 26.880 metrii pătraţi, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Este preconizat ca, la începutul lunii viitoare, clădirea din zona ultracentrală din Capitală va ajunge la etajul al unsprezecelea şi o înălţime de 45 de metri.

Clădirea este amplasată pe bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va avea 19 etaje supraterane: parterul, 17 etaje pentru birouri şi ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană generoasă împărţită pe trei niveluri. Clădirea va atinge o înălţime de 73 de metri.

Unirii View, proiect dezvoltat de către investitorul belgian Yves Weerts în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi, urmând să fie livrat în vara anului 2018.

Yves Weerts, investitorul din spatele Unirii View a declarat: "Avansăm rapid înspre îndeplinirea obiectivului de a livra cea mai reprezentativă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului: un proiect cu specificaţii de top, validat deja prin certificarea BREEAM Excellent, în care companiile să îşi crească echipele şi afacerile. În plus, datorită amplasamentului său ultracentral, cei care vor lucra în Unirii View vor petrece mai puţin drum spre şi înspre birou cu o oră în medie în fiecare zi, fapt care se va concretiza într-o creştere a productivităţii dar şi a calităţii vieţii în general".

În prezent, aproape 200 de persoane lucrează zilnic pe şantierul proiectului Unirii View, ale cărui lucrări de construcţie au demarat în octombrie 2016.

Aproximativ 25% din suprafaţa clădirii (4.000 de metri pătraţi) a fost închiriată deja de către furnizorul de soluţii şi servicii software NTT Data România, care îşi va muta din 2018 sediul central din Bucureşti în zona Unirii, suprafaţa preluată fiind de patru ori mai mare faţă de cea actuală a companiei.

Unirii View este primul proiect imobiliar din ţara noastră care a aplicat şi obţinut certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Proiectul este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Înălţimea netă va fi de 2,9 metri pe nivel, clădirea va dispune de un generator electric, ferestre care se vor putea deschide şi un sistem de ventilaţie, elemente care vor putea permite o densitate de o persoană la opt metri pătraţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb